Milyenek a svéd lányok? Külső/Belső érdekelne
Kicsit elborultak, hajlamosak a depressziora.
Jellemzo rajuk, hogy koran vallalnak babat (20 ev korul), nem tanulnak, mert 1. erettsegivel/szakmaval hamarabb elhelyezkednek es nagyon jol keresnek, 2. inkabb a pasikra bizzak az eltartas terhet.
Kulsore: szokek. :)
Hát én találkoztam párral, de egyáltalán nem mind szőke. Ugyanúgy festik a hajukat és vannak köztük discocicák, emok meg minden.
Belsőre is különbözőek, de elég hűvösek távolságtartóak még akkor is ha barátkoznak akkor is vannak kis titkaik. És el vannak egymással, nehezen tud egy új ember beilleszkedni a társaságba, mert ők már jól elvannak együtt.
Emellett sokan eléggé el vannak szállva maguktól és lenéznek pl. minket mert mi nem lakunk olyan szép helyen, mint ők. Persze az tetszik nekik, hogy nálunk lehet ész nélkül piálni, meg cigizni :)
De ismertem egy aranyos szőke, szürke szemű csajt, ő nagyon kedves szerény (svéd) lány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!