Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondja minek trú rocker,...

Miért mondja minek trú rocker, meg metálos, hogy "szar a gépzene", semmi tudás nem kell hozzá, meg utálja a tömegembereket stb stb?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar különösebben, de észrevettem hogy rengetegen ezt hangoztatják. Pedig ez azért nem így van. Most nem a szar DJkre kell gondolni, akik átmixelnek egy számot...elektronikus zenékből sokkal öteletesebbek is vannak, mint a sima hangszeres zenéből. Bár én hallgatok mindkét félét. A tömegemberekről meg, ők is azok. Mit gondoltok erről? Miért mondják ezt? Szimplán tájékozatlanok?
2011. aug. 29. 18:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
ahogy gondolod. én szépnek hallom őket és boldog vagyok ha hallgatom. csak azt akarom mondani, hogy szerintem ezért nagyon nem kellene lenézni az ilyen zenét kedvelő embereket.
2011. aug. 29. 23:02
 22/28 anonim ***** válasza:
A drogosoknak beállva szép az élet, neked meg így.
2011. aug. 29. 23:05
 23/28 A kérdező kommentje:
2011. aug. 30. 09:40
 24/28 anonim válasza:
59%

Végigolvastam a vitát s úgy gondoltam beszállok mert ez engem is foglalkoztat.

Én rockernek vallom magam és nagyon, sőt rohadtul utálom a gépzenét, meg akik a stílus színes szívárványos rongyait.

Mi a művészet abban hogy valami bohóc gombokat nyomohat egy pultnál?, ezt egy öt éves is 1-2 nap alatt megtanulja.

Ráadásul semmi értelme, semmi élvezet. Meghallgattam már néhányat és 1-2 perc után mindet eluntam.

Gitározni viszont nem tanulsz meg egy nap alatt, én fél éve kezdtem és még sehol sem vagyok. De az én néhány hangomat amit le tudok fogni már most élvezetesebb akár 2 órán keresztül is hallgatni mint a tucc-tuccot.

Az a tanácsom a tucc-tucc hallgatóknak hogy halgassanak egy kis rock n rollt, pl: AC/DC, Linkin Park, Little Richard, Chuck Berry.

Ezután nézzenek koncertfelvételt is arról hogy szétizzadnak.

Hasonlítsák össze a kicsit sem izzadt djkkel.

Köszönöm

2012. jún. 8. 17:51
 25/28 anonim válasza:
Ez egy összetett válasz volt a kérdésre.
2012. jún. 10. 17:53
 26/28 Daftman válasza:
43%
Én meg azt utálom rohadtul amikor valaki az elektronikus zenét gépzenének nevezi. Komoly értelmi szintre vall, amit írtatok, hogy a rockerek normálisak aki elektronikus zenét hallgat az meg nem. Nem tudom mi alapján ítéltek meg valakit pusztán a zenei ízlése alapján. De ha szerintetek azok az emberek a normálisak, akik nem tudnak egy értelmes ruhát felvenni, csak fekete farmert meg bakancsot és ebben vannak -10 és +30 fokban is, akkor inkább nem vitatkozom. Tudjátok van egy mondás, mely szerint ha szerintetek mindenki hülye csak ti nem, akkor ezen el kellene gondolkozni!
2012. júl. 14. 12:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ilyen szűkagyúak. :( Valaki nyugtasson már meg,hogy létezik itt rajtam kívűl olyan ember aki szereti a rockot és az elektronikus zenét is. Nem, tudom de nálam a kettő nem zárja ki egymást. Ha olyan kedvem van akkor doom metált hallgatok, ha meg nem, akkor goát. Felesleges összehasonlítgatni, hogy melyik a jobb, mert teljesen különböznek. Van akik ötvözik a kettőt, azzal mi van? ;)
2013. jan. 9. 14:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvasod-e még utolsó,de van olyan ember rajtad kivül pl én.:)
2014. jan. 8. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!