Miért mondja minek trú rocker, meg metálos, hogy "szar a gépzene", semmi tudás nem kell hozzá, meg utálja a tömegembereket stb stb?
Végigolvastam a vitát s úgy gondoltam beszállok mert ez engem is foglalkoztat.
Én rockernek vallom magam és nagyon, sőt rohadtul utálom a gépzenét, meg akik a stílus színes szívárványos rongyait.
Mi a művészet abban hogy valami bohóc gombokat nyomohat egy pultnál?, ezt egy öt éves is 1-2 nap alatt megtanulja.
Ráadásul semmi értelme, semmi élvezet. Meghallgattam már néhányat és 1-2 perc után mindet eluntam.
Gitározni viszont nem tanulsz meg egy nap alatt, én fél éve kezdtem és még sehol sem vagyok. De az én néhány hangomat amit le tudok fogni már most élvezetesebb akár 2 órán keresztül is hallgatni mint a tucc-tuccot.
Az a tanácsom a tucc-tucc hallgatóknak hogy halgassanak egy kis rock n rollt, pl: AC/DC, Linkin Park, Little Richard, Chuck Berry.
Ezután nézzenek koncertfelvételt is arról hogy szétizzadnak.
Hasonlítsák össze a kicsit sem izzadt djkkel.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!