Ez még diákcsínynek számít? Kicsit megbántam már.
Figyelt kérdés
Gólyatáborban voltunk, és volt olyan feladat ,hogy bekellett kötni a szemét valakinek és azzal megkóstoltatni különböző ételeket és találja ki mi az.
Mi egy lánnyal olyan joghurtot etettünk kanállal amibe belevertük az ondónkat.
2011. aug. 29. 17:30
11/35 anonim válasza:
K*rvára viccesek vagytok .. Ugyan ezt kívánom nektek is ! Nem tudom ti hogyan reagálnátok rá .. : ) Biztos nevetnétek rajta, hogy más ondóját éppen ti eszitek. Mi? : )
12/35 anonim válasza:
> Kicsit megbántam már.
Csak kicsit???
Az baj.
13/35 A kérdező kommentje:
17:38
Monduk a csaj azóta se tud róla, és amiről nem tudsz az nem fáj... XD
2011. aug. 29. 17:40
15/35 A kérdező kommentje:
"Mondjátok el a csajnak"
Na persze XD
2011. aug. 29. 17:42
16/35 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem találta ki?:D
17/35 anonim válasza:
A csaj anyja tuti megtépne és meg is érdemelnéd !
18/35 A kérdező kommentje:
"Akkor ezek szerint nem találta ki?"
Az anyagot jól elkevertük a joghurtban. :)
2011. aug. 29. 17:44
19/35 anonim válasza:
Ki tudja amúgy, mi van a joghurtban, biztos a munkások a gyárban is néha poénkodnak...
20/35 anonim válasza:
Persze, rögtön a játék előtt, vagy a játék közben kivertétek és senkinek nem tűnt fel, hogy játék közben elvonultok. Ezt nem hiszem el. Ez egy kamu kérdés. Igazából csak a reakciókra vagy kíváncsi! A másik meg, hogy megérezték volna a lányok, hogy nagyon furcsa íze van. Nem hiszek neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!