Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy szinte kihalt a zene-kultusz, kevesen vesznek lemezeket, mindenki inkább letölt?

Figyelt kérdés
Elismerem az internet előnyét, hogy sok rétegzenét is meg lehet ismerni, és be lehet szerezni, mert internet nélkül erre sok embernek nem lenne lehetőség, de nem szeretem, hogy már senki sem vesz lemezeket. Drágák, de nem tudom, ha nem lennének drágák, akkor más lenne e a helyzet.
2011. aug. 29. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert nincs pénzem többezres CD-kre. Nem maradna egy vasam se,ha minden,nekem tetsző énekesnek megvenném az albumát! XD
2011. aug. 30. 13:03
 12/14 anonim válasza:
Szerintem nem erre kíváncsi a kérdező...hát, ha arról van szó, amire én gondolok, akkor ja, tényleg szar, hogy a legtöbb ember a netről szed le mindent..és tényleg, ahogy valaki írta is, meglehetősen nehéz a sok selejt közül kihalászni az értéket.Viszont az egy teljesen más érzés, mikor kuporgatod a kis pénzed (a kajapénzt, legjobb barátnőm esetében...:), gyűjtögetsz, hogy majd egyszer, amikor végre lesz elég pénzed, és végre érkezik már egy nyamvadt darab a boltokba is, akkor megvedd...sztem érdemes kivárni. Hallgatni is teljesen más...hmmm a bakelit meg vmi fenomenális...és az is fontos, hogy mikor a gyereked majd megtalálja ezeket a fasza kis lemezeket, és bizton konstantálhatja, a szülei sem hallgattak annyira tré zenét, mint gondolta...(én, mikor Cseh Tamást,Jimi Hendrixet, pink floydot, nirvanat találtam...izé..egész leesett az állam:D
2012. jún. 11. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Változnak az idők, változnak a szokások. A lovon járásnak is megvolt a fílingje, ami az emberek nagy részének ma már ismeretlen. Engem ugyan nem zavar.
2013. febr. 14. 12:37
 14/14 anonim válasza:

Nem mindenki az illegális letöltés híve, azért vannak emberek akik a legális zeneletöltést reklámozzák Magyarországon , ebben a vidiben is megkérdezik, hogy elérhető e, szóval grat nekik!

róla beszélek: https://www.youtube.com/watch?v=DM0QMLyIBuI

2015. máj. 12. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!