Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van 1 lány az osztályomban és...

Van 1 lány az osztályomban és teljesen az agyamra megy azt hiszi hogy mindent jobban tud és ö a "világ közepe" már töbször majdnem pofán vágtam mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
1. óta 1 oszt.ba járunk de csak mostanában idegesít fel enyire kölcsönösen "utáljuk" egymást (azért tetem idézö jelbe mert ez kicsit erös kifejezés) de csak engem piszkál mostanába gyakran belém kötengem meg idegesít a tudatlansága és hogy mégis mindig ö akar a leg okosabb lenni egyébként egy örült divat majom az segitene ha egyszer mégis pofon vágnám?
2009. ápr. 18. 12:21
 1/8 anonim válasza:
100%

szerintem hagyd a francba :D

ne törödj vele, ne süllyedj le az ő szintjére :)

ennyi :)

2009. ápr. 18. 12:26
 2/8 anonim válasza:
98%
Hányadikasak vagytok most? 2. osztály? Fiú vagy vagy lány? Ha fiú akkor ne merd pofán vágni. Ha lány akkor lehet h rivalizálni akar veled...
2009. ápr. 18. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Hasznosabb, ha simán leégeted nyilvánosan valami olyan szituval, amiben egyértelműen megmutatkozhat a hülyesége mindenki előtt. Akkor majd jól észreveszi magát.
2009. ápr. 18. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Már ne is haragudj, de te sem lehetsz sokkal különb tőle ezzel a helyesírással és hangnemmel. Mi az, hogy pofán vágnád? És ha valaki veled tenné ezt, mit szólnál? Miért nem kerülöd el ahelyett, hogy fizikálisan akarod bántalmazni? Ezzel csak azt fejeznéd ki, hogy olyan szinten vagy, mint ő.
2009. ápr. 18. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

én értelek.

idegesít a stílusa, persze nem kell azt írni "pofán" meg ilyesmi, de ebből is érzem mennyire irritál már a jelenléte is. Semmiképpen ne üsd meg és szerintem a " leégetés"sem jó módszer egyszerűen ne vedd észre, ha meg jön, akkor mondd neki" bocs, most mással vagyok elfoglalva" ne hagyd, hoyg felesleges locsogással kérdezéssel felhúzzon, mondd neki, "kérdezz mást " , "most zavarsz" légy kultúrált, hogy ha ő nem is, de mások lássák a viselkedésedből, hoyg Te vagy a különb. És az is vagy, ha képes vagy ezen felülemelkedni.

2009. ápr. 18. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Igaza van az elöttem szólónak.

Már felnőttként is mindig arra gondolok mikor valami ostobácska-okoska kombinációval hoz össze a sors, hogy szegény olyan hülye, hogy fel sem fogja...meghagyom a tudatban, hogy ő olyan veszettül okos.

A magyar tanárom mondta egyszer a legaranyabbat, miszerint a buta ember azt hiszi, mindent tud. Az okos ember tisztában van vele, mi mindent nem tud még...

Ne vágd pofán csak mosolyogj rá, hogy igazad van, te vagy Napoleon..!!! ...és az elöttem szóló tanácsai.

2009. ápr. 18. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne foglalkozz vele.Ha pedig lehetőséged adódik, hogy tanulmányi versenyben, szópárbajban, műveltségben lealázd, akkor tedd meg.
2009. ápr. 18. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ekkora szüksége van egy kis sikerélményre, nem hiszem, hogy egy újabb megaláztatás hozná rendbe.
2009. ápr. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!