Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ebben találtok sértőt?

Ebben találtok sértőt?

Figyelt kérdés

Ráírtam az egyik haveromra az előbb. Bemásolom.

(én) üzenete:

*kis Lutecítám

*az a helyzet

*kis Lutecítám

*hogy megjöttek a DNS eredmények

*és kiderült, hogy nem az anyád vagyok, kis Lutecítám

*hanem az apád.

(ő) üzenete:

*haha, nagyon vicces vagy-.-

És letiltott!!! Egyáltalán nem fontos a barátsága, de akkor is, nem értem, mindig ilyeneket mondok:(

2011. aug. 28. 13:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Te se vagy épeszű, ilyen marhaságot írni....
2011. aug. 28. 13:18
 22/31 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg valami történt, talán hívd fel, megkérdezni hogy van-e valami problámája. Meg tisztázhatjátok is a dolgot, megmondod neki hogy ne haragudjon hogy alkalmatlan volt a tréfa te nem tudtad. És hogysegíthetsz-e neki valamiben.
2011. aug. 28. 13:19
 23/31 A kérdező kommentje:
"Hát te aztán tényleg nem vagy erős észben.." Köszönöm a válaszod, de jaj, nem gondoltam volna, hogy ezt valaha is bárkitől 'hallani' fogom...huh. Ez most szíven ütött:D Na nem baj, vigasztal, hogy nem ismersz. De azért remélem, nem fogsz eszembe jutni valamelyik vizsgámon, és nem fogom feladni az egészet az "áh, úgyis hülye vagyok" mondattal. Huh. Jaj, még sosem hülyézett le senki! Gyenge vagyok.
2011. aug. 28. 13:21
 24/31 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a Mercy's 1000 forintos csokilikőr annyira nem is rossz. Persze lehet rajta érezni, hogy 'gagyi' de iható. Mindenesetre megér +1500 forintot az Angelli, ha már olyan ritkán iszom.
2011. aug. 28. 13:23
 25/31 anonim válasza:
.
2011. aug. 28. 13:24
 26/31 anonim ***** válasza:
Egyébként tudod vannak,akikkel nem lehet viccelõdni, mert éppen valami olyanjuk van. Tanultàl az esetbõl és kész.
2011. aug. 28. 13:27
 27/31 anonim ***** válasza:
Heh, csokilikort csakis hazilag... Az is egy olyan ital, amit nem tudnak rendesen megcsinalni a "gyarban".
2011. aug. 28. 13:29
 28/31 anonim ***** válasza:
"vizsgádon"???:O hány éves vagy te? én 11-12 re tippelnék max. de ha 18 felett vagy akkor kicsit se csodálkozz!
2011. aug. 28. 13:31
 29/31 A kérdező kommentje:
Ohóó, ittál már Bailey's-t?:DDDDDDDDD
2011. aug. 28. 13:33
 30/31 anonim ***** válasza:
Mmmmmm, Bailey's :)
2011. aug. 28. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!