Ebben találtok sértőt?
Figyelt kérdés
Ráírtam az egyik haveromra az előbb. Bemásolom.
(én) üzenete:
*kis Lutecítám
*az a helyzet
*kis Lutecítám
*hogy megjöttek a DNS eredmények
*és kiderült, hogy nem az anyád vagyok, kis Lutecítám
*hanem az apád.
(ő) üzenete:
*haha, nagyon vicces vagy-.-
És letiltott!!! Egyáltalán nem fontos a barátsága, de akkor is, nem értem, mindig ilyeneket mondok:(
2011. aug. 28. 13:05
11/31 anonim válasza:
Már bocs de sztem szimplán hülyének nézett. Ne haragudj, de ez nagyon gáz...
12/31 anonim válasza:
Hát igen, tudod másokat is figyelembe kéne venni magadon kívül...
13/31 anonim válasza:
az elég baj, hogy nem irsz rà senkire köszönéssel, biztosan ùnja ezket a szövegeket és azért is letiltott.
14/31 anonim válasza:
Lehet, hogy épp előző pillanatban jelentette be neki az anyja, hogy valójában az apja. Ezt te onnan nem tudhatod!
15/31 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, rengeteg barátom van, mindig ilyen észnemkellavicchez poénokon röhögünk, és eddig tényleg mindenki jól fogadta, még soha nem fordult elő hogy sziával bárkire is ráírtam volna..xd
2011. aug. 28. 13:12
16/31 anonim válasza:
lehet, hoyg ő már kezd felnőni
17/31 anonim válasza:
Hát te aztán tényleg nem vagy erős észben... Nem azt írtam, hogy köszönj rá, hanem hogy törődj vele, ahelyett hogy csak szórnád a Te vicceid. Mi van ha épp most halt meg a nagyanyja vagy beteg vagy mit tudom én? Minden ember más és ezt figyelembe kell venni. Azért mert valakik elfogadják, nem jelenti azt hogy mindenki elfogadja. Sőt lehet mások sem azért fogadják el mert bírják a dolgot.
18/31 anonim válasza:
Lehet hogy rossz kedve volt, olyankor én sem fogadom jól az ilyen favicceket. Hanem olyan mosthagyjatokbékén állapotban vagyok. Elmúlik neki hidd el, ha meg amugy sem akar veled barátkozni, ez is megeshet, akkor nem is kell magad nagyon törni.
19/31 anonim válasza:
bocs hogy ezt mondom, de nálam is tiltólistára kerülnél, pedig én aztán imádok röhögni, de számomra ez nem vicces inkább fárasztó, sorry :)
20/31 anonim válasza:
ez nem vicces, hanem fárasztó és gáz.
ha ilyet mondasz egyembernek, aki tényleg a humort bírja, és nem a humor címszó alatti esztelen zagyvaságokat, annál elásod magad.
ti ilyeneken nevettek? hány évesek vagytok?
jól tette, hogy letiltott
nem sértő, csak messziről üvölt róla, hogy aki mondja milyen gáááááz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!