Miért baj az, ha valaki túl jó, túl kedves?
46%
Szerintem is. Aki kedves, boldog és eléggé intelligens, az tudja kezelni a rosszabb helyzeteket is. Míg az érzelmileg labilis ember, aki tele van dühvel erre szinte képtelen.
Már szinte érzem a piros kezeket...:D
OFF: 'Az aki viszont még magába is forduló,nem barátkozó típus és kerüli az embereket,na annál van esély arra,hogy pszichopata lesz belőle.'
Hehe, jó tudni, hogy látens pszichopata vagyok.:D
ON: Kérdező, ennek több oka is lehet. Magamból kiindulva azt mondom, felettébb gyanús tud lenni egy idegen közeledése. Továbbá ha valaki túlzásba viszi a kedveskedést, könnyen "mártírkodásnak" tűnhet a dolog (vagyis inkább úgy fogalmaznék, elég színjátékszagú), arról nem is beszélve, hogy baromi irritáló egy bizonyos határon túl. Félreértés ne essék, nem azzal van a baj, ha valaki alapjáraton kedves/segítőkész, ill. normálisan viszonyul az emberekhez, hanem azzal ha valaki ezt eltúlozza!
Remélem, kielégítő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!