Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha valaki túl...

Miért baj az, ha valaki túl jó, túl kedves?

Figyelt kérdés
Most nem olyan dolgokra kell gondoloni, hogy kinyalja valaki a másik seggét, nem lehet vele viccelődni, mert világfájdalma van, hanem úgy értem, nagyon átérez minden helyzetet, érzelmesebb típus, de ezt nem mutatja ki, csak a gondolkodása olyan. Mert én már többször megfigyeltem, hogy az emberek többsége nem különösebben kedveli az ilyen embereket, sőt már olyat is hallottam, hogy ezt a fejéhez is vágták, hogy "túl jó".
2011. aug. 26. 11:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

46%

Szerintem is. Aki kedves, boldog és eléggé intelligens, az tudja kezelni a rosszabb helyzeteket is. Míg az érzelmileg labilis ember, aki tele van dühvel erre szinte képtelen.

2011. aug. 26. 12:23
 12/15 anonim válasza:
Brucelii!Azért mert valaki nem küldi el a másikat rögtön a pi...ba és szándékosan nem keveredik balhékba,valamint segítőkész még nem lesz pszichopata.Vannak akik tudnak uralkodni az érzelmeiken!Az aki viszont még magába is forduló,nem barátkozó típus és kerüli az embereket,na annál van esély arra,hogy pszichopata lesz belőle.
2011. aug. 26. 12:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja, igen, és a kedvességet nem szabad keverni azzal, ha valaki már tolakodó, rámászik az emberre, és nem tudja mikor elég. Mert az tényleg zavaró lehet.
2011. aug. 26. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Már szinte érzem a piros kezeket...:D

OFF: 'Az aki viszont még magába is forduló,nem barátkozó típus és kerüli az embereket,na annál van esély arra,hogy pszichopata lesz belőle.'

Hehe, jó tudni, hogy látens pszichopata vagyok.:D

ON: Kérdező, ennek több oka is lehet. Magamból kiindulva azt mondom, felettébb gyanús tud lenni egy idegen közeledése. Továbbá ha valaki túlzásba viszi a kedveskedést, könnyen "mártírkodásnak" tűnhet a dolog (vagyis inkább úgy fogalmaznék, elég színjátékszagú), arról nem is beszélve, hogy baromi irritáló egy bizonyos határon túl. Félreértés ne essék, nem azzal van a baj, ha valaki alapjáraton kedves/segítőkész, ill. normálisan viszonyul az emberekhez, hanem azzal ha valaki ezt eltúlozza!

Remélem, kielégítő voltam.

2011. aug. 26. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:
bajnak nem baj de evvel vissza élnek
2015. febr. 3. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!