Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért volt ilyen értetlen a néni?

Miért volt ilyen értetlen a néni?

Figyelt kérdés

Volt a városunkban egy kis könyvesbolt, ahol egy öreg néni volt a tulaj és az eladó is egyben. Kétszer voltam abban a boltban, de megfogadtam, többé nem teszem.

Egyszer az Alice Tükörországbant (az eredetit) kerestem, erre rám akart tukmálni mindenféle foglalkoztató füzetet, színezőt, giccses, aligbetűs-sok képes mesekönyvet, amik ugyan Alice Csodaországban, de nem az, amit én kerestem. (Nem lett volna egyszerűbb mondani, hogy nincs?) A másik alkalommal csak betévedtem, mert ki volt írva, hogy kiárusítás, gondoltam, gazdagabb leszek pár könyvvel. A néni egyből lecsapott, pedig voltak mások is a könyvesboltban. Mondtam, hogy nézelődöm az ifjúsági regények között, erre megint betámadt a foglalkoztató füzeteivel meg a a képes könyveivel, ami "kis gyereknek pont jó, mert alig van benne betű". Pedig én mindkét alkalommal mondtam, hogy nekem kell. Az első alkalommal tizenhat éves voltam, a másodikkor húsz. (És egyetlen kisgyerek sem volt velem.) És nem értette meg, hogy nekem kell.

2011. aug. 26. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Öreg néni, biztos már szenilis.
2011. aug. 26. 08:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyira nem volt öreg, hatvanhat éves.
2011. aug. 26. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Az már bőven lehet.
2011. aug. 26. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!