Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy nyalizzak a tanárnak?

Hogy nyalizzak a tanárnak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. De a kedvébe járni lehet. Pl. úgy, hogy rendesen viselkedsz az óráján, aktív vagy, érdeklődsz a tantárgya iránt. (Ugye, ez nem egyenlő a nyalizással?)
2011. aug. 24. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Térdelj elé és szeresd.

Vagy növessz gerincet.

2011. aug. 24. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

Szeress, szeress , térdelj le és szeress!!!

De jó szám ez. :D

Aljas Kúszóbab

Féldisznó! NÁlunk azt mondták mindig, hogy ide a féldisznót!!

2011. aug. 24. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Dicsérd meg az öltözékét, frizuráját. Mondd azt neki, hogy nagyon szereted az óráját, ő a legjobb tanár, a kedvenced.
2011. aug. 24. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Óra után várd meg a szertárban és aztán...
2011. aug. 24. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:

mondoshawan-nal egyet értek.Az tényleg nem nyalizás.

Nyalizás,vagy szebben kifejezve törtetőség az,hogy másokat (akik jó tanulók) rossz színben tüntetsz fel magadat meg kiemeled,dicséred az óráját és őt,hogy ő a legjobb tanár,meg ilyenek.De a nyalizásnak lételeme amit az elején mondtam: jókat(nálad jobbakat,vagy azonos szintűeket) rossz színben tünteted fel az adott tanár előtt.Például(megtörtént eset): Év végén az egyik kedvenc tanáromnak adtam ajándékot még az ünnepség előtt egy nappal.Kimaradt a csomagból egy általam készített ajándék,így azt az ünnepségre bevittem neki,és odaadtam.Aztán egy bizonyos személy(aki régen jobb tanuló volt,mint én,de már 2 éve a béka segge alá csúszott és sokat féltékenykedik rám) látta,hogy ajándékot adok neki,odajött,és mondta mellettem a tanárnak: ¸¸Most majd nekem(nevemet nem írom) biztosan meglesz jövőre az ötös˝.Én annál a tanárnál mindig ötös voltam,sőt,a tantárgyból más tanárnál is(természetes ő meg akármennyire is igyekezett,csak négyes lett).

2011. aug. 25. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
A hosszú vagyok,még ennyit akarok mondani: amit az osztálytársam művelt, az volt az,amire te rákérdeztél(a stréberség).Ne csinálj ilyen,mert óriási nagy bunkóság.Ráadásul az az osztálytársam a ¸¸barátnőm˝ .
2011. aug. 25. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!