Hogy nyalizzak a tanárnak?
Térdelj elé és szeresd.
Vagy növessz gerincet.
Szeress, szeress , térdelj le és szeress!!!
De jó szám ez. :D
Aljas Kúszóbab
Féldisznó! NÁlunk azt mondták mindig, hogy ide a féldisznót!!
mondoshawan-nal egyet értek.Az tényleg nem nyalizás.
Nyalizás,vagy szebben kifejezve törtetőség az,hogy másokat (akik jó tanulók) rossz színben tüntetsz fel magadat meg kiemeled,dicséred az óráját és őt,hogy ő a legjobb tanár,meg ilyenek.De a nyalizásnak lételeme amit az elején mondtam: jókat(nálad jobbakat,vagy azonos szintűeket) rossz színben tünteted fel az adott tanár előtt.Például(megtörtént eset): Év végén az egyik kedvenc tanáromnak adtam ajándékot még az ünnepség előtt egy nappal.Kimaradt a csomagból egy általam készített ajándék,így azt az ünnepségre bevittem neki,és odaadtam.Aztán egy bizonyos személy(aki régen jobb tanuló volt,mint én,de már 2 éve a béka segge alá csúszott és sokat féltékenykedik rám) látta,hogy ajándékot adok neki,odajött,és mondta mellettem a tanárnak: ¸¸Most majd nekem(nevemet nem írom) biztosan meglesz jövőre az ötös˝.Én annál a tanárnál mindig ötös voltam,sőt,a tantárgyból más tanárnál is(természetes ő meg akármennyire is igyekezett,csak négyes lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!