Gimnazisták! Ti mennyit szoktatok tanulni egy átlagos hétköznap délután? Jártok valahova iskolán kívül sportolni? Milyen hobbikat űztök? Hétvégénként hova jártok? Kort és nemet is kérek!
"érettségire nem tanultam szinte semmit"
Háát tudod kinek meséld ezt be..azoknak, akik szakmunkásba jártak/járnak és nem kell érettségizni...talán elhiszi, de sztem ők sem h*lyék, hogy elhigyjék...Tanulás nélkül nem lehet az érettségit teljesíteni, főleg irodalomból (szóbelin)....
5-10 perc...
Házit reggel a buszon meg szünetekbe írok...
3.5 az átlagom. Emellett krav-magázom és otthon edzek ("calisthenic").
17/F
Otthon még gépezek, olvasok(HP forever), filmet nézek
A gimi alatt az átlagom 3as és 4es között volt, azért mert a természettudományi tantárgyakkal már nem sikerült összehoznom jobb jegyet tanulás nélkül...csak ketteseket kaptam de őszintén szólva nem is igyekeztem, mert nem számított a felvételiben.
Én most csak az érettségiről beszéltem,hogy a minimális tanulással jól sikerült. Aúgy meg nem értem miért kell egyből letámadni azzal h hazudok. Szted mi értelme van annak, hogy névtelenül, ismeretlen emberek előtt fényezem magam???
én most megyek gimibe, 4,0-ás volt az átlagom (jobb is lett volna, ha ezek a k*cs*g tanárok...-.-')
én már alapból most tanultam 2-3 órát minimum.
nagyon irigylem azokat, akik így tanulás nélkül mindent vágnak, jó nekik... 15/L
Ha figyelsz órán rögtön meg van a 3-as átlag...
Nyelvből én csak szavakat tanulok az napi 10 perc...
Kémia Fizika Matek meg nem érdekel jó a 2-es...
Törit imádom az nekem nem tanulás szórakozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!