Hol laksz? Szereted/nem szereted, miért? (kor/nem)
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 21:09
11/21 anonim válasza:
Kis városban élek, szeretem, mert viszonylag csendes nyugodt, szinte minden üzlet megtalálható mindent lehet kapni amire úgy szükségem van, viszonylag közel van a nagyváros egyéb ügyintézések miatt, közel az iskolám és a munkahelyem is. A főváros sincs olyan messze így 1-1,5 óra alatt simán bent vagyok. Annyi a bajom vele hogy hétvégenként meg néha hétköznap is innen alig indul olyan busz vagy vonat egy adott településre ahol a barátnőm lakik így van ez a vissza utazássommal is, és azért minden nap autóval sem mehetek. 18/F
12/21 anonim válasza:
Soltvadkerten. Szeretem, mert jó a fagyi, szép a "belváros" (város,de igazából egy nagy falu), és szeretem a közeli tavat is. Nem szeretem, mert nincs sok lehetőség, középsuli sincs, át kell járni másik városba.16/F
13/21 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:39
És ki.szott mary poppins :D
Én is Budapesten élek zöldövezetben, és ugyanazért szeretem,mint amit az előttem szóló leírt.
16/21 anonim válasza:
itthon lakom, szeretem, mert jó itt. Kor:27 és NEM!!!
17/21 anonim válasza:
PÉCS
Szeretem mert ismerem mint a tenyeremet.
Nemszeretem mert unalmas kicsit.
18/L
18/21 A kérdező kommentje:
Pécsre megyek koleszba :3
2011. aug. 21. 23:38
19/21 anonim válasza:
Én is pécsi vok.
Szeretem is meg nem is.
Szeretem a régi szép emlékek miatt,de ma már nagyon unom.
Biztos,h nem ebben az országban szeretnék a későbbiekben élni. 21L
20/21 A kérdező kommentje:
hát én sem:/
2011. aug. 22. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!