Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szereted Egert? Ha igen,...

Szereted Egert? Ha igen, miért, ha nem miért nem? :

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Én születésemtől kezdve itt lakom, nekem nagyon tetszik maga a város, szerintem gyönyörű hely. Elfogult is vagyok vele szemben.

Ugyanakkor néha úgy érzem, hogy lehetetlenség itt az élet. Való igaz, hogy az egriekre jóval jellemzőbb az, hogy fennhordják az orrukat, mondhatjuk úgy is, hogy beképzeltek. Ezt jómagam is tapasztaltam, illetve más városból származó ismerőseim is furcsállják ezt a jelenséget. Persze ez nem mindenkire vonatkozik, csak itt szembetűnőbb valamiért. Ezen kívül kevés a munkalehetőség, valamint szerintem itt hatványozottabban megfigyelhető, hogy az "ismerősök ismerősei" vannak kedvezményezett helyzetben pl. nézhetjük akár csak a diákmunka területét, de így van ez a normál munkahelyeknél is. Még hozzájön ehhez, hogy itt semmilyen normális rendezvényt nem tolerálnak az emberek. Ha szerveznek egy jó kis programot, akkor este 9 órakor mennek a bejelentések a rendőrségre és bezáratják a rendezvényt - így volt ez nemrég is, amikor Eger volt a Magyar Dal Napja fővárosa. A polgármesterék állítólag azon dolgoznak, hogy valahogyan itt tartsák a fiatalokat, ugyanakkor mi inkább úgy érezzük, hogy el akarnak üldözni minket. Még a "nyomorult" Ifjúsági Házunkat is elvették, ahol kifejezetten nekünk szerveztek jobbnál jobb programokat. Ezen kívül a közbiztonságot sem tartom a megfelelőnek. Röviden ennyi.

2011. júl. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!