Miért ilyen lekezelőek az "underground arcok"?
tényleg nem kell általánosítani, de érthetőnek tartom ez a viselkedést. nekem sem tetszik, nem értek vele egyet persze.
végül is, ők olyan dolgokban jártasak, informáltak, amiben az "átlagember" nem, így hát gondolják, ők többet tudnak, szélesebb a látókörük, nem csak ilyen földhözragadt átlagemberek.. :)
persze, szerintem ez nem valami jó dolog. én nem tehetek arról, hogy nem ismerek ezt meg azt, pedig lehet értékelném és érteném, csak nem jutott még el hozzám.. nyilván valahol el kell kezdeni..
sajnálom és nem szeretem hogy vannak ilyen arcok, de hát el kell fogadni.. remélem egyszer majd én is "felérek" hozzájuk. :) és akkor én remélem nem leszek ilyen lekezelő. :)
Szerintem undorító ez a kirekesztő viselkedés, akármilyen csoportról legyen is szó. Én nem tartok semmire egy olyan embert, akármilyen művelt, akármilyen képesség van a birtókában, ha a felé barátságosan közeledő személyekkel ilyen lekezelő módon bánik.
Nyilván nincs olyan csoport, akikről általánosan lehet így vélekedni (hogy "mind lekezelőek"), de az ilyen tagok, akik ennyire a "belterjességükkel" tüntetnek, szerintem a legalja a "fajtájuknak". Ezért is kell másokat pocskondiázniuk, legalább akkor különlegesnek, valami feljebbvalóhoz tartozónak érezhetik magukat. Ha ez nem lenne, valószínűleg rájönnének, hogy egy nagy senkik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!