Fiatalok, ti hány éves korotokban kezdtetek el bulizni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 23:18
11/19 anonim válasza:
13 éves koromba kezdtem lejárni a városba. Azóta néha-néha csapunk egy bulit ha van valami:D
12/19 anonim válasza:
14-15 évesen kocsmába jártunk haverokkal 16 évesen mentem el először diszkóba és azóta is rendszeresen járok.Most 22 vok és ha van szabad hétvégém mindig elmegyek egy jó buliba.
13/19 A kérdező kommentje:
Kocsmába?? :D És hogyan adtak nektek piát?
2011. aug. 21. 08:00
14/19 anonim válasza:
Odamész, kérsz, és kapsz. Nem bonyolult. Am én is 14 évesen voltam először.
16/f
16/19 anonim válasza:
14-15 évesen lejárkáltunk a városba a barátnőimmel kora este, sétáltunk vagy leültünk egy parkban és dumáltunk, elvoltunk. 16-17 évesen még ugyanez ment, illetve voltam néhány házibuliban. Meg egyszer kiszöktem egy szórakozóhelyre, de nem volt jó.
Igazán 18 évesen kezdtem bulizni járni, amikor egyetemre kerültem.
22N
17/19 anonim válasza:
Inkább idén kezdtem jobban,fesztiválokra menni,meg ilyesmik.
16/L
18/19 anonim válasza:
tegnap 08:00 nak
Minket érdekes módon elég sok helyen kiszolgáltak még így 14-15 évesen is :D Csak tudni kell hogy hova érdemes menni és szó nélkül bemehetsz :D ;)
19/19 anonim válasza:
15. Engem mindig kiszolgálnak piával, bármilyet kérek is, de pl. Barátnőmnek nem adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!