Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Faluban élsz szívesebben vagy...

Faluban élsz szívesebben vagy inkább városban?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 13:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
Én falun élek, kertes házban, nem autók zajára kelek, szép, tiszta a levegő, barátságos környezet, erdők, rétek, tehát egy nyugalmas közeg, ami összesem hasonlítható a városi élettel, ennek ellenére mégis szívesebben élnék városban, mert ahogy már fentebb említették, falun elég korlátozott mennyiségben szerezhetőek be a mindennapokhoz szükséges javak, és sokszor elég idegesítő, hogy mindenért 10-20km-t kell autózni, hogy megvegyem, ami kell.
2011. aug. 20. 13:52
 12/23 anonim ***** válasza:
24 év falu és 10 év város után egyértelműen városban. Bár az ideális az egy kertes ház lenne egy nagyváros csendes környékén.
2011. aug. 20. 13:54
 13/23 anonim ***** válasza:

kis város

vagy nagyváros kertvárosi részén

amúgy meg vannak a a falunak is meg a városnak is az előnyei is meg a hátrányai is

2011. aug. 20. 13:56
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
Faluban szeretek élni, mert itt sok a testvír, mehetünk lopni, nem kapnak el! Mire kiér a buznyák, már nyoma sem marad a balhénak! Ordibálhatunk akár reggelig a paraszt nem mer szólni, még csak az kéne!Szemetelhetünk mindenhova, nemcsak a faluszéli erdőt teríthetjük meg bontott autóalkatrészekkel, bálásruhával! Hitelt kapunk a boltban-kocsmában, nem nagyon merik megkérni, mert tudják mi lesz akkor! Napokon át égethetjük a szemetet, autógumit, nem mernek szólni,a zsernyák meg úgysem mer bejönni az udvarunkba! Hogy szemetes, rendetlen, kinek mi köze hozzá, nekünk ez a kultúránk! Szóval legjobb falun, legalább is nekünk boxosoknak! Középiskolába járok, de a fajtársaimat soha nem tagadom meg, mert egyszer mi leszünk a vidék és a város, ha nem az ország urai!
2011. aug. 20. 14:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Városhoz közeli falu vagy kertváros. A várossal nem lenne gond, ha az autók nem büdösítenék be. Kulturáltabb európai városokban a falusiak a város szélén leparkolják az autókat és biciklivel vagy tömegközlekedéssel haladnak tovább. A városban tehát csak néhány busz és rengeteg biciklis látható.
2011. aug. 20. 14:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Tanyán, város közelében:)
2011. aug. 20. 14:17
 17/23 anonim ***** válasza:
15 évig városban éltem. Most 3 éve lakom faluban. SOKKAL jobb. A levegő és a nyugodtság miatt. Az ég is mindig tiszta, lehet látni a csillagokat, nincs szmog. Annyira jókat lehet itt aludni. A 3 év alatt egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy felkeltem volna éjszaka, olyan mélyen aludtam, hogy nem keltem fel alvás közben. Egyetlen hátránya van, hogyha elakarsz menni bevásárolni, vagy kocsmázni a haverokkal, akkor buszoznod kell. Bulizni se mehetsz el csak úgy, mert vagy haza kell jönnöd a fél 11-essel, mert az az utolsó busz, vagy meg kell várnod a reggel 6 órásit, de megoldható, általában ott alszom a haveroknál, vagy együtt elhülyéskedünk addig. De még így is, falut jobban szeretem. Kevesebb a parasztbanda és a cigány is, bár így is vannak, de legalább nem kell zsebkéssel mászkálnom, mint Kecskeméten, ahol laktam 15 évig.
2011. aug. 20. 14:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Csak város jöhet szóba, városban is születtem, és semmilyen körülmények között nem költöznék falura. Ha költöznék valahova, akkor csakis még nagyobb város jöhetne szóba.
2011. aug. 20. 14:32
 19/23 anonim ***** válasza:
19 évig éltem kisvárosban, egy éve Budapest belvárosában lakom. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt és soha többé nem költöznék el kisvárosba vagy faluba, de még valami külső kerületbe sem.
2011. aug. 20. 14:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Város.
2011. aug. 20. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!