Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nyomulásnak tűnhet?

Szerintetek nyomulásnak tűnhet?

Figyelt kérdés
Először is bocsánat mindenkinek az idióta kérdésért :D, de azért megkérdezem. Az a helyzet, hogy egy esküvőn oda jött hozzám egy fiú, hogy felkérjen táncolni (sosem láttam még, nem az én rokonságomból való) és sokat táncoltunk, de a szóváltásunk elég csekély volt, mindenesetre igen kedves fiú. :-) Az este folyamán mégegyszer felkért táncolni...igazán jól táncol és jól éreztem magam vele, bár ez mellékes. Na hát az lenne a kérdésem ,hogy szerintetek tolakodás lenne bejelölni az egyik közösségi oldalon? Megtaláltam ugyanis, bár tényleg nem ismerem, és azt sem szeretném, ha azt gondolná, hogy nyomulok vagy tetszik nekem és egyéb ilyesféle dolgok..:-)
2011. aug. 20. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Mért lenne baj ha bejelölnéd?
2011. aug. 20. 00:32
 2/4 anonim válasza:
ez egyáltalán nem nyomulásnak számít.. nyugodtan bejelölheted
2011. aug. 20. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az urad nem féltékeny típus, akkor jelöljed.
2011. aug. 20. 00:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs uram és szerelmem sem. Egyébként ha lenne is, egy jelölésben nincs semmi különös. Bár akkor nem hinném, hogy ezen morfondíroznék. Mindenesetre köszönöm a válaszokat! :-)
2011. aug. 20. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!