Pár éve rájöttem hogy meleg vagyok. De nem tudja rólam senki. Van egy haverom, mindíg róla vizionálok masztizás közben. Ő utálja a melegeket. Elmondjam neki?
Hogy élhet ennyi gy**ér egy országban ??
Szerintetek ő tehet arról,hogy meleg? Talán direkt csinálta magának vagy mi a bánatom? Lehet, ha ti is melegek lennétek, nem így állnátok ehhez hozzá! És kib*szott sz*rul esne, ha mindenki ellenetek lenne! Nem értem, miért nem tudjátok elfogadni őket?! Nekik meg az a fura,hogy ellentétes neművel vagytok együtt! Idi*ták! Mégis, mikor hallottatok egy meleget arról nyilatkozni,hogy utálja a heterokat?! És miért is utáljátok őket pontosan? Mikor ártott nektek akár egy is? Azért mert a többiek azt tartják menőnek,hogy szidják őket? Alacsonyodjatok még lentebb! Gyerünk! -.- Szánalom ami itt van!
És,hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem ne mondd el neki..:\ Keress magadnak egy barátot és legyél vele nagyon boldog! :)) Már csak azért se mondd el a haverodnak, mert lehet,hogy szétkürtöli.. sose lehet tudni..:\
15 éves lány vagyok és VAN barátom! ÉS szeretem!
"Van egy haverom, mindíg róla vizionálok masztizás közben. Ő utálja a melegeket. Elmondjam neki?"
oLVASDE L. sZTED ELMOND? DE MOST KOMOLYAN MINEK MODNNAÁD EL? VAN ENNEK ÉRTELME? Bocs, a caps lockot véletlen nyomtam be.
amúgy útolsóval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!