Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pár éve rájöttem hogy meleg...

Pár éve rájöttem hogy meleg vagyok. De nem tudja rólam senki. Van egy haverom, mindíg róla vizionálok masztizás közben. Ő utálja a melegeket. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 23:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal több meleg van mint azt sokan gondolják. Csak sokan rejtőzködnek. Talán az egyik homofób hozzászólóra is pont veri valaki. . .
2011. aug. 19. 23:25
 12/21 anonim válasza:
10%
jaja veri...te ;)
2011. aug. 19. 23:27
 13/21 anonim ***** válasza:
attól hogy valaki very fast még nem veri faszt szval te vagy a bu.zi:D
2011. aug. 19. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el neki. Egyiket se :D Látod milyenek az emberek...
2011. aug. 19. 23:42
 15/21 anonim válasza:
100%

Hogy élhet ennyi gy**ér egy országban ??

Szerintetek ő tehet arról,hogy meleg? Talán direkt csinálta magának vagy mi a bánatom? Lehet, ha ti is melegek lennétek, nem így állnátok ehhez hozzá! És kib*szott sz*rul esne, ha mindenki ellenetek lenne! Nem értem, miért nem tudjátok elfogadni őket?! Nekik meg az a fura,hogy ellentétes neművel vagytok együtt! Idi*ták! Mégis, mikor hallottatok egy meleget arról nyilatkozni,hogy utálja a heterokat?! És miért is utáljátok őket pontosan? Mikor ártott nektek akár egy is? Azért mert a többiek azt tartják menőnek,hogy szidják őket? Alacsonyodjatok még lentebb! Gyerünk! -.- Szánalom ami itt van!

És,hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem ne mondd el neki..:\ Keress magadnak egy barátot és legyél vele nagyon boldog! :)) Már csak azért se mondd el a haverodnak, mert lehet,hogy szétkürtöli.. sose lehet tudni..:\

15 éves lány vagyok és VAN barátom! ÉS szeretem!

2011. aug. 19. 23:50
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem úgy kamu a kérdés, ahogy van, de azért jó tudni, hogy ilyen sok a rejtőzködő, lesből támadó b.u.z.i.
2011. aug. 20. 00:05
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Én meleg vagyok, és a normális "sorstársaim" nevében arra kérnélek, kedves kérdező, hogy az ilyen és ehhez hasonló, buta és egyértelmű kérdéseidet legközelebb inkább fojtsd magadba (ne mondd meg neki, basszus), inkább, mint hogy tovább ronts a megítélésünkön és erősítsd a sztereotípiákat a <3 jelecskéiddel. "Puszcsyzlak".
2011. aug. 20. 01:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy haverom, mindíg róla vizionálok masztizás közben. Ő utálja a melegeket. Elmondjam neki?"

oLVASDE L. sZTED ELMOND? DE MOST KOMOLYAN MINEK MODNNAÁD EL? VAN ENNEK ÉRTELME? Bocs, a caps lockot véletlen nyomtam be.

amúgy útolsóval egyetértek.

2011. dec. 5. 02:29
 19/21 Főzős Laci ***** válasza:
Akár egyből kínálkozz fel neki...
2012. okt. 4. 10:22
 20/21 anonim válasza:
Helló!Szerintem ne mond el neki,de ha nagyon jóban vagy vele próbálj rá célozni a dologra és lehet,hogy megfog érteni.Megértelek az unokatesóm is meleg és én elfogadom,mert tudom ,hogy ez természetes nem ő tehet róla.A többi meleg gyűlölő f..sznak mondom fogjátok be,ha nem tudjátok megérteni őket meg se szólaljatok.Amúgy,ha valami gond lenne az e-mail címem z.bella084@gmail.com.Írj bármikor.Sok sikert!
2014. jan. 1. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!