Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hányingerem van az emberektől,...

Hányingerem van az emberektől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyszerűen 1-2 ember kivételével most mindenki irritál,hogy milyen sekélyes,önző,buta,utálatos,kétszínű,in/untoleráns,rosszat akaró,bunkó és még sorolhatnám a tulajdonságokat...........

azt hittem,hogy ez a defektet ilyen védekező mechanizmusok,hogy akik nem bíznak meg emberekben ,így "védik ki" de még a barátaim is ilyenk,UNDORODOK MAJDNEM mindenkitől,nagy fos az egész.

2011. aug. 18. 22:21
1 2 3
 11/23 Tom Benko ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Időnként más is halomban fut össze ezzel az embertípussal, ma például én.
2011. aug. 18. 23:01
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

22:28-nak igaza van, kerüld őket.

Én is egész nyáron itthon voltam, és sokkal jobban vagyok, mint júniusban, amikor totál pszichiátriai eset voltam, annyira készen voltam az emberektől.

Utálom őket, mindenki egy számító köcsög, unalmas, sznob idióta, beképzelt.

21 vagyok, de életemben eddig ha 5 értékes emberrel találkoztam.

Óriási csalódás a "felnőtt" világ, hánynom kell tőle nekem is.

2011. aug. 18. 23:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még csak annyit hogy ez sajna egy ilyen világ, hidd el nem csak Mo-n van ez.

Egy pocsolya is tisztább, mint a világ. Retkes az emberek 99%-a, és ez csak egyre rosszabb lesz.

És igen, tényleg én is azt ajánlom, h hallgass valami brutál zenét, vagy filmet, rajtam a Rammstein: Halt c. száma mindig segít. Ott egy kedves embernek elege lett és halomra lő mindenkit.

2011. aug. 18. 23:14
 14/23 anonim ***** válasza:

23:14

Jah, csak azzal ugyanolyan mocskos lett, mint a többi ember... Hát nem érted? Nincs választásod, mindenféleképp rossz ember vagy, ha besokallsz akkor azért, mert utálsz mindenkit, ha beilleszkedsz, akkor meg azért mert ilyen felszínes társadalomban élsz...

Gyakorlatilag azzal, hogy megszülettél bűnös vagy, felesleges a hisztéria, elő az álarcot és induljon az életnek nevezett játék, ha már itt vagy!

2011. aug. 19. 00:03
 15/23 anonim ***** válasza:

Akkor lehet tetszeni fog ez az együttes: Nihilistic Misantrophy

tégy egy próbát

2011. aug. 19. 01:21
 16/23 anonim ***** válasza:

Na megjött Mr. Egyéniség, aki azt hiszi, hogy egy sz*ros zenekar...

Kb. 14 éves tini pi*áknál ez nyerő:D

2011. aug. 19. 01:24
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdező: nyugi nem azért van eleged valószínűleg (bár nem ismerlek), mert hülye vagy, hanem mert tényleg ilyen hulladékokból áll a társadalom.
2011. aug. 19. 02:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Az emberek szarok, nyugodj bele. Előbb-utóbb mindenki rájön.
2011. aug. 19. 09:59
 19/23 anonim ***** válasza:
mi a probléma?
2011. aug. 19. 10:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az elkerules nem segit, hanem meg sulyosbithatja is a helyzetet, hisz nem mindig tudod elkerulni az embereket es ha elszoksz toluk, meg nehezebb lesz. Inkabb azt kellene megtanulnod, hogy mas ne erdekeljen, hogy ne figyelj rajuk, zard ki oket a sajat kozegedbol. Engem is van, amikor felhuz par ember a viselkedesevel, de ugy vagyok vele, hogy senki sem tokeletes meg amig nem nekem nem okoz kart, nem az en tisztem megmondani, hogy milyen legyen. Es valo igaz, amit irsz, hogy ugy lehet kivedeni, ha bizalmatlan vagy. Kulonben csalodni fogsz..
2011. aug. 19. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!