Hányingerem van az emberektől, mit tegyek?
egyszerűen 1-2 ember kivételével most mindenki irritál,hogy milyen sekélyes,önző,buta,utálatos,kétszínű,in/untoleráns,rosszat akaró,bunkó és még sorolhatnám a tulajdonságokat...........
azt hittem,hogy ez a defektet ilyen védekező mechanizmusok,hogy akik nem bíznak meg emberekben ,így "védik ki" de még a barátaim is ilyenk,UNDORODOK MAJDNEM mindenkitől,nagy fos az egész.
22:28-nak igaza van, kerüld őket.
Én is egész nyáron itthon voltam, és sokkal jobban vagyok, mint júniusban, amikor totál pszichiátriai eset voltam, annyira készen voltam az emberektől.
Utálom őket, mindenki egy számító köcsög, unalmas, sznob idióta, beképzelt.
21 vagyok, de életemben eddig ha 5 értékes emberrel találkoztam.
Óriási csalódás a "felnőtt" világ, hánynom kell tőle nekem is.
Előző vagyok, még csak annyit hogy ez sajna egy ilyen világ, hidd el nem csak Mo-n van ez.
Egy pocsolya is tisztább, mint a világ. Retkes az emberek 99%-a, és ez csak egyre rosszabb lesz.
És igen, tényleg én is azt ajánlom, h hallgass valami brutál zenét, vagy filmet, rajtam a Rammstein: Halt c. száma mindig segít. Ott egy kedves embernek elege lett és halomra lő mindenkit.
23:14
Jah, csak azzal ugyanolyan mocskos lett, mint a többi ember... Hát nem érted? Nincs választásod, mindenféleképp rossz ember vagy, ha besokallsz akkor azért, mert utálsz mindenkit, ha beilleszkedsz, akkor meg azért mert ilyen felszínes társadalomban élsz...
Gyakorlatilag azzal, hogy megszülettél bűnös vagy, felesleges a hisztéria, elő az álarcot és induljon az életnek nevezett játék, ha már itt vagy!
Akkor lehet tetszeni fog ez az együttes: Nihilistic Misantrophy
tégy egy próbát
Na megjött Mr. Egyéniség, aki azt hiszi, hogy egy sz*ros zenekar...
Kb. 14 éves tini pi*áknál ez nyerő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!