Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért akarja, hogy megváltozzak?

Miért akarja, hogy megváltozzak?

Figyelt kérdés

Már nagyon dühít, hogy egy olyan ember cseszeget állandóan akinek semmi köze ahhoz, hogy milyen ruhát, ékszereket hordok és hogyan viselkedek... és ez a jobbik eset.

Már azt se bírom sokáig elviselni, hogy a pofámba tolja az ő istenét meg bibliáit... attól hogy ő ilyen vallásos nekem még nem muszáj hinnem benne.

A következőket mondta nem is olyan régen:

"...most akkor változzak meg? Kezdjek el feketében járni meg olyan ékszereket hordani mint te? Legyek mindég mélabús... bla bla bla..."

Nem... nem akarom hogy megváltozzon, de cserébe ő se akarjon engem áttranszformálni az ő képére... kit játszik ez istent?

2011. aug. 17. 16:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ööö... most hogy így átolvasom... xD igen kusza és értelmetlen :D bocsika!
2011. aug. 17. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Nem tanácsot kértem... hogy mit csináljak a helyzetben.

Hanem azt kérdeztem miért csinálja ezt?

EZt kérdezd meg az illetőtől. ne itt akadékoskodj.

2011. aug. 17. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom kid lehet, de igazad van, nem kell megváltoznod, és igen sokan hiszik azt, hogy Ők mindent jól tudnak és mindenkinek olyannak kéne lennie, mint nekik. Nem tudsz mit tenni. Egyik füleden be másikon ki...És legyél önmagad. :) Ha valamiben nem akarsz hinni, ne tedd. Ő meg elgondolkozhatna, hogy valami baj van a bibliájával ha rá kell erőszakolni másokra...

Nevelőszülőd? Nagyszülőd?...

2011. aug. 17. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért csinálja ezt mert jót akar neked, gondolom okultizmushoz kapcsolódó ékszereket hordasz, vagy abba a kategóriába tartozókat ami az Úrnak nem tetszik, Sokkal jobb az Úr mellett lenni, mint távol tőle és tagadni. Nem akarja hoyg szomoróú légy mert egy igazán vidám dolog mikor érzed az Úr szeretetét a szívedben és az életed minden területén. Hidd el tapasztalatból beszélek. Vannak nekem is problémáim mint mindenkinek, de az Úr mellett nem tudok miatta szomorkodni, mert tudom, hogy segíteni fog, és azon munkálkodik hogy segítsen az övéinek.
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert agyoncsapni azért nem akar...
 16/17 anonim ***** válasza:

őőő nem akarom védeni a kérdezőt. Ha ő valójában ilyen, mint amit a kérdésében idézett mondatként leírt, az nem feltétlen jó, de...

Az ilyen fanatikusan hívő emberek borzalmas idegesítőek ám, hozzám a városban többször is odajött egy jehova nő a városban, állandóan megakart téríteni. Egyszer elém rakja a könyvét, hogy olvassam fel hangosan a fél oldalt. Mondom: "hagyjon már engem a francba..."

Oké, azt mondja, akkor majd őő felolvassa.

na akkor aztán mondtam neki, hogy nem akarok tiszteletlen lenni, de tűnjön el most azonnal, mit képzel magáról, hogy engem itt térítgetni akar..

Én hiszem Istent, a magam módján még imádkozni is szoktam, de nekem ne szóljon bele senki és ne oktasson, mert az én saját dolgom.

Szóval borzalmasan rá tudnak akaszkodni az ilyenek az emberre...

23N

2011. aug. 17. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:

16:55 vagyok, hogy a kérdésre is válaszoljak.

Én úgy gondolom az ilyen, már-már megrögzött emberek szentül hiszik, hogy az olyan beállítottságú embereket, mint pl. te meg kell téríteni, a "jó" út felé terelni.

Csak (bár nem ismerlek) attól, hogy te feketében jársz, és hasonlók, attól még lehetsz jó ember. Én nem ítéllek el, mert egy ilyen hangvételű kérdést írtál ki, hisz nem tudhatjuk milyen a másik fél, akiről beszélsz, mint írtam is, lehet, hogy tényleg egy borzalmas "ráerőltetős" ember, aki nem ért a szép szóból sem.

2011. aug. 17. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!