Van Tamás nevű ismerősötök? Milyen típusúak?
Az egyik egy feltűnőségi mániás,sértődős,harsogó,figyelemfelkeltő,saját igazát fújó negyvenes.
A másik csendes,nyugis,humoros,de még mindig útkereső,soha fel nem növő harmincas.
Ilyenre gondoltál vagy a zokniméretre?:)
Igen, bátyám, aki 22 éves. Nagyon szeretem, bár ezzel sokat nem mondtam. :D De tudom róla, ill. látom, hogy pl. bnőjéhez hűséges, odaadó, kitartó, nagyon rendes, dolgos fiatalember. És ezeket nem azért mondom, mert a bátyám ! (:
És van sajnos egy másik is...a volt barátom. Aki egy gátlástalan, szemét alak. Viszont mindemellett azért elég kitartó :D
Hitetlen Tamás:)))))
Beszédes név.:)
Egyébként van néhány Tamás nevű ismerősöm,de nem a névtől függ a jellem,bár azt mondják lehet némi köze hozzá.
Az én ismerőseim nem igazán megbízhatóak.De ez is relatív.
volt fősulis tanárom: hihetetlenül okos, művelt ember, mindenféle tudományos fokozattal, e mellett kiváló szakember, és barátságos, emberséges
volt osztálytársa: jópofa, vidám, értelmes gyerek
kollégám: aranyos, rendes, visszahúzódó
ismerősöm fia: hát... ritka idióta. Jó pár ember szerint, és szerintem is nem 100%-os, de persze ezt a szülők ugye nem reklámozzák.
Szerintem Tamás nevű ismerőse mindenkinek van :D
Én most kapásból legalább ötöt tudok, és mindegyik másmilyen, úgyhogy nem tudnék arra válaszolni, hogy milyen egy tipikus Tamás.
A legjobb barátom pl. Tamás, de így hívják az unokatestvéremet, a volt főnökömet, két volt tanáromat, egy gyerekkori haveromat. Na, ez már hat :) Ja, hét, egy barátnőm vőlegényét is Tamásnak hívják.
Sokfélék...
Egyik inkább csendes, úgy érzi összeesküdött ellene a világ, lányokat illetően valami tökéletesre vágyik.
Másik szintén csöndes, de kedves barátságos, ha néha megszólal nagyon vicceseket tud mondani, mindig lehet rá számítani.
Harmadik egy szélhámos csapodár, állandóan csajozik, sose nől fel, és kicsit bugyuta is, folyton röhög, képtelenség komolyan venni.
Szomszéd Tamás elég öreg, mogorva, nem túl beszédes, zugivó.
Minden Ta Más...
1. 30-as, elhízott, szakmájában profi, nagyképű, nagyon értelmes,családcentrikus,néha büdös
2. Huszonéves, sértődős, buta, nyalógép,sz@r az ágyban, szeretethiányos pancser
3. Huszonéves, rém kedves, vidám, okos, intelligens,jóképű
4. 30-as, nálam a top 3-ban van külsőre, tanulatlan, jól helyezkedő, bulizós, illegális tevékenységeket folytat, nőcsábász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!