Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van Tamás nevű ismerősötök?...

Van Tamás nevű ismerősötök? Milyen típusúak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 07:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik egy feltűnőségi mániás,sértődős,harsogó,figyelemfelkeltő,saját igazát fújó negyvenes.

A másik csendes,nyugis,humoros,de még mindig útkereső,soha fel nem növő harmincas.

Ilyenre gondoltál vagy a zokniméretre?:)

2011. aug. 17. 08:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Anyum férje Tamás... Érdekes ember, nehéz lenne leírni milyen ember. Nagyszájú, humoros, de néha meggondolatlan 50 éves kora ellenére. Olykor anélkül bánt meg embereket, hogy azt tudatosan tenné. Mondhatjuk lustának, de alapjáraton segítőkész, jószívű ember, csak néha terelgetni és noszogatni kell. :)
2011. aug. 17. 08:26
 3/16 anonim válasza:

Igen, bátyám, aki 22 éves. Nagyon szeretem, bár ezzel sokat nem mondtam. :D De tudom róla, ill. látom, hogy pl. bnőjéhez hűséges, odaadó, kitartó, nagyon rendes, dolgos fiatalember. És ezeket nem azért mondom, mert a bátyám ! (:

És van sajnos egy másik is...a volt barátom. Aki egy gátlástalan, szemét alak. Viszont mindemellett azért elég kitartó :D

2011. aug. 17. 08:28
 4/16 anonim ***** válasza:

Hitetlen Tamás:)))))

Beszédes név.:)

Egyébként van néhány Tamás nevű ismerősöm,de nem a névtől függ a jellem,bár azt mondják lehet némi köze hozzá.

Az én ismerőseim nem igazán megbízhatóak.De ez is relatív.

2011. aug. 17. 08:36
 5/16 anonim ***** válasza:

volt fősulis tanárom: hihetetlenül okos, művelt ember, mindenféle tudományos fokozattal, e mellett kiváló szakember, és barátságos, emberséges

volt osztálytársa: jópofa, vidám, értelmes gyerek

kollégám: aranyos, rendes, visszahúzódó

ismerősöm fia: hát... ritka idióta. Jó pár ember szerint, és szerintem is nem 100%-os, de persze ezt a szülők ugye nem reklámozzák.

2011. aug. 17. 08:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Egy van, általános iskolai osztálytársam volt. Hatalmas k.csög. :D
2011. aug. 17. 08:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Szerintem Tamás nevű ismerőse mindenkinek van :D

Én most kapásból legalább ötöt tudok, és mindegyik másmilyen, úgyhogy nem tudnék arra válaszolni, hogy milyen egy tipikus Tamás.

A legjobb barátom pl. Tamás, de így hívják az unokatestvéremet, a volt főnökömet, két volt tanáromat, egy gyerekkori haveromat. Na, ez már hat :) Ja, hét, egy barátnőm vőlegényét is Tamásnak hívják.

2011. aug. 17. 08:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokfélék...

Egyik inkább csendes, úgy érzi összeesküdött ellene a világ, lányokat illetően valami tökéletesre vágyik.

Másik szintén csöndes, de kedves barátságos, ha néha megszólal nagyon vicceseket tud mondani, mindig lehet rá számítani.

Harmadik egy szélhámos csapodár, állandóan csajozik, sose nől fel, és kicsit bugyuta is, folyton röhög, képtelenség komolyan venni.

Szomszéd Tamás elég öreg, mogorva, nem túl beszédes, zugivó.

Minden Ta Más...

2011. aug. 17. 09:00
 9/16 anonim ***** válasza:

1. 30-as, elhízott, szakmájában profi, nagyképű, nagyon értelmes,családcentrikus,néha büdös

2. Huszonéves, sértődős, buta, nyalógép,sz@r az ágyban, szeretethiányos pancser

3. Huszonéves, rém kedves, vidám, okos, intelligens,jóképű

4. 30-as, nálam a top 3-ban van külsőre, tanulatlan, jól helyezkedő, bulizós, illegális tevékenységeket folytat, nőcsábász

2011. aug. 17. 09:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Van tobb is, es kivetel nelkul mindegyik elmebeteg. Bocsanat az osszes Tamastol, de en tenyleg csak ilyennel talalkoztam eddig. Az egyik alkoholista es megvert reszegen, a masik azt ecsetelte, hogy milyen bolhas volt regen es hogy ugraltak rajta a bolhak, a harmadik csak szimplan ossze vissza beszelt, de sose jutott egy mondat vegere. Igy nem csoda, ha voltak fenntartasaim a Tamasokkal, de epp most ismerkedek eggyel es o nagyon kedves, figyelmes ember. :)
2011. aug. 17. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!