Hogyan jutnátok be egy ismerősötök lakására?
Nem, én nem akarok senkihez se betörni, mindössze annyi problémám van, hogy könyvet írok, és a főhősnőnek valahogy be kéne jutnia egy lakásba, hogy visszajuttasson az ismerősének valamit, de nincs kulcsa. Nagyon szeretném bejuttatni, mivel enélkül nem folytatódhat a könyvem.
A lakás egy felhőkarcoló szerű épületben van, a csaj egyszer járt ott eddig, a lakók sznobok.
Eszembe jutottak olyan dolgok, mint kulcs a lábtörlő alatt, de az ismerőse ennél óvatosabb, vagy "véletlenül" a csaj pont elhozta a betörő készletét, de ez olyan snassz :)
Ötletek?
Mondanám, hogy vegyél ötleteket a MacGyverből, de úgy vélem, azok már elcsépelt gondolatok :)
Próbálkoznék a zár feltörésével: bármilyen kulcsot beleerőltetnék a zárba és apró, de erős ütésekkel próbálnám rábírni a zár kis fogait, hogy a nem megfelelő kulcsnak is engedelmeskedjenek (ha ismered a szabvány zárak szerkezetét, akkor el is tudod simán képzelni), és ha szerencsém van, akkor kinyílik az ajtó.
Ez egyébként a valóságban is működik, de csak többéves zárak esetében, ahol már meg van lazulva kissé a szerkezet.
Ha nem ragaszkodsz feltétlenül a valósághűséghez, akkor ez egy járható út, mert nem minden esetben nyílna ki az ajtó. :) 22L
20:12 ezzel kezdte :D
20:13 ááá, nem olyan erős :)
második. köszi a tippet, kissé bonyolult, de meggondolom. habár a hősnőm nem olyan erős, és nincs nála kalpács se.
meg az lenne az igazán nyerő, ha nem tűnne fel a betörés. az ismerőse ügyvéd és vaj van a füle mögött, szóval kicsit necces lenne egy betörés :)
további ötletek?
Nem nagyon tudom mi volt előtte, de valahogy bele tudod talán írni.Valami olyasmire gondoltam,hogy felmegy az ismerőséhez, még a titkos bemenetel előtt, ellopja a kulcsot,azt mondja, hogy pl csak a pékséghez megy le, közben pediga kulcsot viszi lemásoltatni, majd visszamegy és az eredeti kulcsot visszateszi, neki pedig már van egy pót, amivel később bejuthat, akár többször is.
A másik amire gondoltam kicsit snasszabb, mivel csaj, a hajából vesz ki egy hajtűt és azzal.:)
1. Felmászik a tűzlétrán.
VAGY
2. Ablakpucolónak álcázza magát, és felmegy azon a kint csüngő liften, vagy min. Aztán előveszi az üvegvágókészletét, és így be tud jutni. Kifelémenet viszateszi az üveget, és megragsztja láthatatlan ragasztóval. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!