Hogyan kell barátkozni?
Sokáig el voltam telve magamtól milyen okos vagyok mondjuk most is ezt gondolom csak nem szeretném ha ezen csorba nem esne. Sok mindent tudok és ezt nem az egóm mutogatásaképp mondom hanem most mikor ismerkedni kéne rájöttem minden megy csak ez nem. Akármiről lehet velem beszélni a Dózsa Györgytől a fullerén molekuláig mindenről. Csak ez nem megy. Ha lehet kulturált válaszokat kérnék, mert szerintem kulturáltan fogalmaztam. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem lehet írni negatív kritikát, mert tudom, hogy hülye vagyok de nem mennek az ilyen dolgok. És aki segít annak nagyon megköszönöm, mert fontos lenne még ma szóval, aki holnap írna az már nem érdekel. Még annyi, hogy tudom, hogy éssel nem kezdünk mondatot de fáj a fejem és nem volt kedvem máshogy megfogalmazni.
Aki már válaszol annak előre megköszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!