Hogyan kell barátkozni?
Sokáig el voltam telve magamtól milyen okos vagyok mondjuk most is ezt gondolom csak nem szeretném ha ezen csorba nem esne. Sok mindent tudok és ezt nem az egóm mutogatásaképp mondom hanem most mikor ismerkedni kéne rájöttem minden megy csak ez nem. Akármiről lehet velem beszélni a Dózsa Györgytől a fullerén molekuláig mindenről. Csak ez nem megy. Ha lehet kulturált válaszokat kérnék, mert szerintem kulturáltan fogalmaztam. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem lehet írni negatív kritikát, mert tudom, hogy hülye vagyok de nem mennek az ilyen dolgok. És aki segít annak nagyon megköszönöm, mert fontos lenne még ma szóval, aki holnap írna az már nem érdekel. Még annyi, hogy tudom, hogy éssel nem kezdünk mondatot de fáj a fejem és nem volt kedvem máshogy megfogalmazni.
Aki már válaszol annak előre megköszönöm.
Jajj,az nekem sem megy,ne aggódj!
Öt emberrel éltem együtt az albérletemben,de soha egyikük sem tudott rólam semmit.Egy csöppet sem bíztam bennük.Nem is bántam meg,hogy idegen voltam köztük.
Nem kell bennük azonnal bízni,majd csak évek múlva jössz rá,ki az,aki megérdemli.Egyelőre legyen annyi,hogy mosolyogsz,kedves vagy,nyitott vagy és sokat beszélgetsz.De nem kell mindjárt mindenkinek kitárulkozni.Lesz egy-kettő,aki szimpatikus,aztán majd velük közelebb kerültök egymáshoz.
Sajnos én is ilyen vagyok,érzékenyebb,mint az átlag,ezért nehezebben is nyílok meg.Bár mióta egyetemre járok rengeteget fejlődtem.És azóta is csak egy bizalmasom van,a legjobb barátnőm.
Nem kell megváltoznod,te ilyen vagy:)Nem lehet mindenki harsány és élénk személyiség.
Majd írd meg,hogy alakult a napod!:)
Akkor sürgősen szokj le róla!:)
Bár én imádom House-t,meg az egyetemen is van egy tanárunk(Dr.House-nak hívják:)és őt is imádja minden diákja.De ehhez hozzátartozik az is,hogy a tuskó oldala mellett van egy másik,nagyon szerethető énje is,amit csak ritkán mutat meg nekünk sajnos.Amikor mégis,az nagyon kedves és emberi tud lenni.Igazából ezt szeretjük benne.
Ezzel azt akarom mondani,nem kell megjátszanod,hogy másmilyen vagy,csipkelődhetsz,csak néha mutasd meg,hogy kedves is tudsz lenni.
Srác vagy csajszi vagy?
Valamilyen címet csak megadtál regisztrációkor,oda írtam.
Légyszi,mesélj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!