Facebookon mi értelme like-olni?
Figyelt kérdés
Most regisztráltam facebookra, mivel muszály(!) volt, a sulim miatt, és látom hogy mindenki like-olgat mindent..linkeket, egymás hozzászólásait, képeket stb. Ennek van valami előnye? Vagy teljesen értelmetlen?2011. aug. 16. 13:09
11/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy népszerűbb akar lenni, mivel már szinte minden fent van facebookon. Ott követem az eseményeket amúgy, mert oda posztolják ki.
De amúgy meg igen, tényleg bejelöl mindenki mindenkit. Én bejelöltem kb 10 barátomat, akikkel amúgy is tartom a kapcsolatot, ennek ellenére már van vagy 50 "ismerősöm", mert folyton jelölnek, olyanok akikkel egyszer beszéltem, vagy SOSE beszéltem stb. Az volt a vicces, hogy olyan is akadt, akivel utáltuk egymást :)
2011. aug. 16. 13:55
12/15 anonim válasza:
Ezért teszek fel minimális képet és adatot magamról a facebookra. És lájkolok ha olyat látok, ami tetszik, de én se rajongok különösebben az oldalért. :D
13/15 anonim válasza:
Miért fogadsz el mindenkit, aki bejelöl ismerősnek? Én nem szoktam olyanokat elfogadni, akik nem érdekelnek vagy nem is ismerem őket. Vissza lehet utasítani, ha nem akarod őket ismerősnek. Ami funkció neked nem tetszik, azt ki kell kapcsolni. Egyébként meg maga az iskola nem kötelezhet rá, hogy regisztrálj, ami tényleg fontos a tanulmányaid szempontjából, azt az iskola honlapjára kiírják, neptunon üzennek vagy e-mailben megkapod, ha jegyzet kell, elkéred a csoporttársaid e-mail címét, telefonszámát. Ne próbáld nekem bemagyarázni, hogy facebook regisztráció nélkül nem lehet iskolába járni.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem próbálom bemagyarázni. Lehet járni úgy is, eddig is úgy jártam. Csak most megyek egyetemre, és nem tudom mi hogy van, és ott a fórumon vannak az információk, ott tudnak segíteni. Kaptunk a sulitól egy kis füzetet, abban is ezt tanácsolták, hogy a fórumokon fent van minden, amire kiváncsiak lehetünk.
2011. aug. 16. 14:22
15/15 anonim válasza:
Kb. már nem azt jelenti,hogy tetszik, hanem hogy népszerű vagy, legalábbis a tinik körében...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!