Facebookon mi értelme like-olni?
muszáJ!
Amúgy énse értem...énis szoktam lájkolni ha már van olyan. Szerintem mindenkénél mást jelent. Én például néha ezzel idegesítem a haverjaimat :D
teljesen értelmetlen, csak az üzenőfaladat árasztod el vele.
egyáltalán a facebooknak sincs már értelme, kezdenek megjelenni rajta a cigányok, ilyen nevekkel:
isten, alfa, bunkovics, szar, gázsi, maré, betyár, wazz, és még sorolhatnám milyen díszes személynevekkel...
*muszáj
köszi a válaszokat, akkor jól sejtettem, hogy semmi értelme :)
Szabad megkérdeznem, hogy a suli miatt miért kell regisztrálni?
Mert ott lehet "követni" az eseményeket, vagy csak a sulid akar népszerűbb lenni?
Az elvi értelme az lenne, hogy a jót, az érdekeset megoszd ismerőseiddel, de mivel mindenki bejelöl mindenkit ismerősnek így teljesen irreleváns dolgok jelennek meg. De a nézettség növekszik, és reklám is ezáltal: ma már egy bizonyos sörrel úgy nyerhetsz, ha van 25 barátod és lájkolod.
Szerintem ha tartalmat szeretnél megosztani erre legjobb a blog/tematikus fórum esetleg honlap. Ha képeket akkor elküldöd a linkjét az érintettnek, vagy publikussá teszed. Ha kapcsolatot akarsz fenntartani akkor valami IM és/vagy email, telefonhívás. A web2 ezen része haszontalan divat, amit mindenki utál, de azért használ. Okos ember mondta egyszer, hogy a social networking site-ok pont annyit érnek amennyire használják őket. Az én értelmezésemben semmit, de a tőzsdén milliárdokat.
Személy szerint nem is vagyok fent egyiken sem, kamu névvel regisztráltam néhányra, szétnéztem, kipróbáltam majd töröltem magam. Durva, hogy mi alapján, de kamu email és minden más adatra is tudott releváns ismerőst ajánlani ami a taglétszámot figyelve több lehet, mint véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!