Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A roma lányok miért olyan...

A roma lányok miért olyan kötekedősek meg verekedősek?

Figyelt kérdés
Velem és több barátnőmmel is kötözködtek már ok nélkül. volt hogy meg is vert egy lány csak úgy. :S Elég rosszak a tapasztalataim...
2011. aug. 14. 14:51
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
szegény nem lehet egyszerű dolgod..
2011. aug. 17. 06:47
 22/35 anonim ***** válasza:
57%
a roma lányok jobban sz opnak ez tény
2011. aug. 17. 11:58
 23/35 emolány ***** válasza:
100%
Ja mert több mint a fele k.urvákból ál.
2011. aug. 18. 19:14
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a vérükben a kötekedés, a verekedési hajlam, a bandázás és még sok más rossz is, ami nemzedékről nemzedékre öröklődik bennük. A legszörnyűbb az, hogy nem is akarnak másmilyenek lenni. Náluk ez természetes.
2011. aug. 21. 20:12
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert cigányok, ez van, alacsony a színvonal.
2011. aug. 21. 23:19
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a vérükbe van. De csak többed magukkal nagy pofájúak! Ha egyedül vannak meghúzzák magukat.

/Hiányos volt annak idején a Führer munkája.../

Ez mind igaz! Ezek olyanok mint az állatok...

2011. aug. 22. 08:30
 27/35 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy vettem észre hogy nagyon kevés a normális roma. Akik normálisak azok vagy normális nevelést kaptak, vagy ki akarnak emelkedni onnan ahol a családjuk van. Ismerek párat akik tényleg nagyon rendesek, és szégyenlik is kicsit hogy romák.

Viszont a többsége valóban nem bír magával és ha olyant tesznek mondjuk velem amiért megütöm egyiket akkor én már rasszista vagyok és jönnek utána százan. Pffffff... Ez a tipikus roma többség. Én nem csodálom hogy sokan utálják őket, én sem csípem őket és hát sajnos együtt kell élni velük ebben az országban.

Továbbá, szokták mondani a romák hogy mi magyarok fajgyűlölők vagyunk így-úgy-amúgy. Akkor vajon miért nem utáljuk például a hazánkban élő olaszokat, argentineket négereket, vagy tisztességes romákat? Azért kéremszépen mert ők normálisan viselkednek, nem ütnek le az utcán 60forintért, nem szólnak be és együtt tudunk élni velük. De a romákkal nem lehet így együtt élni ahogy ők viselkednek. Tehát akkor most ki a rasszista? Miért utáljuk őket? A bőrük színe miatt? Nem! A viselkedésük miatt... És ez nem mehet már így sokáig..

2011. aug. 22. 08:46
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

még 18 évem alatt jó pár c.g@nyk@rv@t meggyepáltam :)

azóta szerencsére nem kerültem ilyen helyzetbe..

mondjuk nekem az is szerencsém, hogy birkóztam 8 évig szval :)

22L

2011. aug. 22. 09:55
 29/35 A kérdező kommentje:
Hát igen úgy könnyű, ha tudja mit kell csinálnia az embernek. :) Rossz emberrel kezdtek, de sajnos az átlag csajokat simán elintézi egy átlag cigány csaj... amúgy kedves utolsó, szerinted erősebbek a magyar lányoknál vagy mi a különbség mondjuk cigány csajjal verekedni egy magyarhoz képest.
2011. aug. 22. 13:48
 30/35 anonim ***** válasza:
83%
A cigányok egyébként nem csak nálunk magyaroknál ilyenek. Egyszer volt a TV-ben hogy Franciaorszgágból egy csomó romát kitelepítettek. Jól is tették, több eszük van mint nekünk magyaroknak...
2011. aug. 22. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!