Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki csalódott már székely...

Ki csalódott már székely lányban/pasiban?

Figyelt kérdés
nagyon rossz véleménnyel vagyok róluk, mert akár hány székellyel találkoztam /nemtől, kortól függetlenül, nem csak párkacsolatra értve/ simán hülyére vesznek mindenkit /letagadják a nyílvánvalót is/,ügyeskednek a szó rossz értelmében, ha már nem vagy a hasznukra le se szarnak. tisztelet a kivételnek. ki érez még hasonlóan? ki tapasztalt ilyet? én már túl sokszor, h ne általánosítsak.
2011. aug. 13. 19:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nyilvánvalóan nem velük van a baj, hanem veled. Már csak az általánosításod miatt.

Kérlek szépen ne járass le minket a székely testvéreink előtt!

Köszönöm!

2011. aug. 13. 20:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már jó párszor Erdélyben a sulival, testvérvárosban, így náluk is laktam, és ők is nálunk amikor ide jöttek, aztán 4évig volt osztálytársam két székely lány, és nem olyan régen, körúton is voltunk, egy ismerősnél elszállásolva, de amit leírtál olyannak egyel sem találkoztam. A székelyek furfangos emberek, de egy magyarnak nem ártanának. Van is egy kulcstartóm onnan, ahogy egy magyar és egy székely kéz kezet fog egymással, szerintem ez jellemző rájuk.
2011. aug. 13. 23:31
 13/24 anonim ***** válasza:

tegnap 20:18-as Az amúgy Székely vicc?

Hát nem viselkedtél magyarként, ezt kiszagolták és ennyi.

2011. aug. 14. 03:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Amúgy áron bácsi RuLeZ.
2011. aug. 14. 03:04
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
én egyetértek, sőt ilyenek a cigányok is, meg a zsidók, meg a négerek, meg a dunántúli magyarok is meg a németek, meg a tisztántúliak...
2011. aug. 14. 07:02
 16/24 anonim ***** válasza:

No ájjsza ide, tekerjek le egy jó ízes nyaklevest, há hogy lehet ilyenyeket mondani?! Nezz oda, héjj, azhiszi látott öt székölyt, s mán ismeri is őköt elejitől a végiig. Szerencséd, hogy ingem nem ismörnek indulatos embernek, de ha teszemaszt Ákos komám meglátná, hogy miket firkantgatsz, ejsze megnézné, hogy belül milyen színű vagy, de hát ő ilyen kéváncsi típus...

Na, most komolyan, vicc nélkül nem szabad általánosítani, rossz emberek mindenhol akadnak, te pont közülünk találtál párat. Ezután is légy nyitott a székelyekkel, mert szerintem vannak jó emberek is közöttük.

Isten áldjon!

2011. aug. 27. 17:57
 17/24 anonim ***** válasza:
ma 17:57-es Ez amúgy autentikus székely tájszólás???
2011. aug. 27. 18:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Én vagyok az..

Hát csak gyenge utánzata a régi igazi tájszólásnak, már errefelé is keresni kell sajna...

2011. aug. 27. 19:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Köszi! Értem. Volt egy ilyen érzésem, miután már feltettem a kérdést. Amúgy jóóó. ;)
2011. aug. 27. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:

Dupla felhasználód van?

Inkább szögedi tájszólás.

2011. aug. 29. 03:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!