Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha mindenki utál?

Mit tegyek ha mindenki utál?

Figyelt kérdés

most itt vannak uncsitesómék és az égvilágon semmit sem csináltam csak ültem és fagyit ettem mellettük,erre máris mindenki azon kezdett lovagolni hogy én milyen fogyatékos vagyok.

és az idősebb uncsitesóm állandóan olyanokat szólogat be hogy milyen hájas vagyok,meg ronda,meg hülye,meg fogyatékos

a szüleim utálnak

az iskolában is cseszegetnek és már előre félek ettől az évtől is,ahogy belépek az iskola kapuján,tuti jön majd ide a gyerek aki csúfol a nyomi barátaival oltogatni

k.rvára elegem van mindenből

ráadásul a nővérem új pasija is állandóan beszólogat ilyeneket hogy ronda vagyok

bár múltkor már annyira elegem lett hogy elhúztam a p.csába de akor jött utánam hogy ő cak viccből csinálja és nyugodtan szóljak vissza!

persze ha visszaszólnék,tuti mindenki,nővérem,apám,anyám is engem támadna le hogy mit képzelek magamról hogy ilyeneket mondok?!

már az élettől is elment a kedvem

állandóan azon jár az eszem hogy mennyivel jobb lenne ha öngyilkos lennék

úgyse hiányoznék senkinek szóval ..

csak ilyenkor mindig eszembe jut hogy de minek legyek én öngyilkos,amikor biztos nem véletlenül utál mindenki és ezen tudnék változtatni

és ezért 2 hang vitatkozik a fejemben

az egyik azt mondja hogy legyek öngyilkos

a másik meg azt hogy szarjam le ki mit mond,vagy változzak meg olyanra mint amilyennek mások látni szeretnének

persze az meg azért nem lenne jó mert nem érnek nekem annyit se a retardált szüleim,se senki hogy pont miattuk megváltozzak

én így jól érzem magam

mit tegyek??

13l

2011. aug. 13. 19:34
1 2
 11/11 anonim válasza:
Igyal egy kis vodkat
2020. szept. 10. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!