Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magányos farkasok nektek nem...

Magányos farkasok nektek nem rossz érzés h mindenki él közösségi életet rajtatok kívül?

Figyelt kérdés
Mert nekem az!A régi barátnőim akikkel megszakadt a kapcsolatom mind népszerűek lettek és lettek barátaik és elmentek a menő irányba is!Én meg itt maradtam egyedül az osztálytársaim is kiközösítettek meg velük is megszakadt a kapcsolat már csak ha nézem a képeiket fb-n akkor is elkezdek töprengeni!Vajon miért vagyok más?Ti nem tettétek fel még a kérdést magatoknak?
2011. aug. 10. 22:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
csak az a gáz h én még ügyesebb sem vagyok semmiben.
2011. okt. 13. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak barátaim, de mégis inkább egyedül vagyok. Sosem voltam egy csapatjátékos, és nem is leszek.
2012. ápr. 2. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem rossz, mert utálom az embereket, és a hülyeségüket hallgatni. A közösség szótól meg kiver a frász.
2012. máj. 15. 04:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Engem két dolog zavar. A kényszermagány - a legtöbb barátom az ország másik részeiben lakik. A másik, amikor ismerősök olyanokat mondanak, hogy járjak discóba vagy chatre, és ismerkedjek. Könyörgöm, majd biztos egy discóban fogok összeismerkedni azonos érdeklődésű emberekkel, amikor én rühellem az afféle helyeket!

Szeretem az animéket, el is járok néha egy-egy conra, de ott meg az a tapasztalatom, hogy majdnem mindenki - aki nem dolgozni, hanem csak szórakozni megy oda, - jóval fiatalabb nálam. És azért engem egy kicsit zavar a 7-10 éves korkülönbség. Jó fejek, akiket ott megismertem, de mégse mehetek el inni 13-14 éves lányokkal, fiúkkal.

FB-n úgy tűnik, hogy van "közösségi élet", legalábbis elég sokat postolnak és kommentelnek nekem is azok, akikkel egyszor nagyon jóban voltam - meg azok is, akikkel csak akartam. Viszont online hülyülni mégse ugyanaz, mint élőben. Aztán ott van még a legjobb barát kérdése. Igazi, oda-vissza legjobb barát, akinek nincs más barátja rajtam kívül - igen, önzőség, tudom -, legutoljára hetedikes vagy nyolcadikos koromban volt. Akik most vannak, jóbarátok, de nekik rajtam kívül is vannak barátaik, nekem meg csak ők vannak. Lehet, hogy nekem lennének túl nagy igényeim? az új emberekkel, akiket megismerek kétféle elvárásom van. Korban ne legyen túl messze, és ne akarjon megváltoztatni. Vagy ezek túl nagy elvárások?

2012. máj. 15. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, hány éves vagy? A legjobb barátban a kizárólagosságot elvárni nem önzőség, hanem gyerekesség és életszerűtlenség. Az emberi pszichének szüksége van arra, hogy érzelmileg több lábon álljon, több támasza legyen, és mindenkihez más dolgok kötik, más mélységű, minőségű szálak, nem beszélve arról, hogy egyre idősebb az ember, egyre inkább a családalapítás, komoly szerelem is szóba kerül, és ilyenkor az ember párjával kell a legközelibb kapcsolatot kialakítani, mivel ő vele kell együtt leélni a hétköznapokat. Felnőttkorban már nem divat ez a "kizárólagos legjobb barátságosdi", mert az embereknek már valódi problémáik vannak több fronton és az elég sok energiát elvesz tőlük.
2012. máj. 15. 08:09
 16/16 anonim válasza:

Nálam nem ez volt a baj , nagyon jók voltak az osztálytársaim ha lehet így nevezni menő voltam , mert mindenkivel jóba voltam , csak hát elköltöztünk külföldre igaz itt lettek azonnal barátaim , de a legjobb barátnőmmel

össze vesztünk. Ma van 1 hete hogy nem beszélünk , de a többi barátom megmaradt. Nem közösítettek ki , igaz van egy nagyképű srác vele és a volt legjobb barátnőmmel nem beszélek. De sokkal magányosabbnak érzem magam :(

2013. máj. 2. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!