A barátom a kertünkbe végezte a dolgát... Hogy mondjam el neki, hogy láttam?
Figyelt kérdés
egyik este a barátom nálunk volt, azt mondta sürgősen haza kell mennie és amikor elment kábé 5 perc múlva kinéztem az ablakon és láttam hogy éppen a dolgát végzi. hogy mondjam el neki hogy láttam és nem tetszett a dolog?2011. aug. 10. 21:20
12/22 anonim válasza:
Legközelebb szaladj utána egy lapáttal és tartsd alá, hogy nem kelljen utána ganézni. Akkor biztos fogja majd a lapot is.
13/22 anonim válasza:
Szerelem, szex > párkapcsolatok > A barátom a kertünkbe szart.
Istenem, de régen röhögtem ekkorát.
Ötleteim:
Menj át hozzájuk és foss te is oda egy marhanagyot.
Legközelebb, ha meglátod, menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy kér-e wc papírt.
Kár hogy nem vetted fel és raktad a YOUTUBE-ra.
Meséld el mindenkinek.
Hamár a szerelem, szex rovatba tetted, tán nem kakiszexre gondolsz?
14/22 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem kért jutalékot a trágyázás után.
15/22 anonim válasza:
Legközelebb nyomj a kezébe egy tekercs wcpapírt, hogy a múltkor ezt nem vitte magával.
16/22 anonim válasza:
Én is tudnék köcsögségeket írni, de nem lehet, hogy esetleg hasmenése volt? Csak szégyellt szólni? De egyébként ott is hagyta? Azért ez elég furcsa...biztos nem jókedvéből...nem hinném, hogy a kertbeszarás a hobbija..
17/22 anonim válasza:
Célozgass rá, hogy a durva anális szex után a gyűrűk és szimeringek már nem zárnak olyan jól, de a wc csak közelebb van, mint a hátsó kert :)
18/22 anonim válasza:
ba...átok meg, ez ku...a nagy!!!
bearanyozta a napomat a kérdés! a válaszok nemkülönben :)
19/22 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:56
Szerinted mégis mit csinált vele?:D Zsebre vágta?
20/22 anonim válasza:
Legközelebb mond neki,hogy ugorjon a kútba,nehogy már koszosan jöjjön be hozzátok a lakásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!