Az itt élő négerek, ugye mennyivel "emberibbek" mint a magyarok?
Csak két példa:
Életem során rengeteg tanárt megismertem, beszéltem már sokkal ez idő alatt. Egyszer akartam egy néger tanárommal beszélni egy beadandóval kapcsolatban. Aktákkal sietett, de megkérdeztem, hogy mikor tudunk beszélni: Megfordult, megfogta a vállam, mosolygott, "gyerünk kolléga" beszéljük meg. Bementünk irodájába, meg leültük, öntött narancslevet, és figyelmesen várta, hogy mi a problémám.
----
Ismerősöm belgyógyásza szintén néger, ő is csak áradozik, hogy mennyire empatikus, bármi baja van, hívja mobilon és ír időpontot.
Magyarban ilyen tanárok és orvosok NINCSENEK !!!
Ja az tuti.
Egy büdös niger megerőszakolta a barátnőmet. Aztán valahogy levarázsolta és most vele él. tilfilos néven fent van a netten. Egy nagyon ronda gázos niger. Kábítószert árul és analfabéta, mondjuk a leány se kutya kiderült legalább, hogy kurv@ és olyan lusta, hogy egész nap csak döglik semmit nem csinál. Lopja a pénzt a szüleitől. Farkas Nikolettnek hívják és a 12 dik kerületbe lakik. Most a Karácsonyi Sándorba a niger majommal. Azt mondta egy rendőr őrnagy ismerősöm, hogy a nigerek azt csinálják, hogy megismerkednek lehetőleg jobb módú csajokkal és mikor együtt élnek, lassan a tudtán kívül rászoktatják a kábítószerre, és mikor függővé vált. Megveszik az autóját, házát fillérekért mert kell neki az anyag, ha pedig már nincs semmije akkor kiviszik Törökországba és eladják prostinak. Na ennyit róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!