Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell bántani egyfolytába...

Miért kell bántani egyfolytában a magyarországi cigányságot, miközben ők minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az ország egy sokkal csodásabb hely legyen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:41
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
100%
amokor tanulni kellett volna, dolgozni mentek. amikor dolgozni kellene segélyért mennek. szerinted?
2011. aug. 8. 12:53
 12/33 anonim ***** válasza:

ma 12:50

Mert úgy vagy "liberális" ahogy azt Móricka elképzeli!

13/33 anonim ***** válasza:
79%
A ruhák szépek, és a cigánylányok is nagyon szépek. Ezzel nincs semmi baj. Tetszik nekem is. A cigányok közvetlenek. A nőket, családokat mindig irígykedve nézem, amikor együttt mennek, gyönyörű cipőkben, frissen kozmetikázva, szép a hajuk, megbeszélik a tesó pasdija nővérének a viselkedését..és 8 kiló színhúst vesznek, és agyereknek amit kér..ezt irígylem. Nem ezekkel van a baj. Hanem azokkal, akiktől nem mernek a nénik elmenni a boltba, akiktől fél a gyerek az utcán..Nem a cigánysággal van baj, hanem sok cigányemberrel és asszonnyal. És közben azok szívják meg miattuk, akik szeretetet érdemelnének.
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

12.46 os vagyok. Még nem kaptam választ. Nagyon de nagyon várom. És nem a szoknyájukra vagyok kíváncsi amit bárhol a világon meglátnak, egyből kezdik magukhoz fogni az emberek a táskájukat. Mert az lopást jelent.

Várom a válaszokat példákat.

?????????????????????????????

15/33 bix ***** válasza:
100%

miért? mert ez még trollkodásnak is gyenge. sulikezdésre szerencsére eltűnnek a hozzád hasonló idióták innen...

"""hogy az ország egy sokkal csodásabb hely legyen""

pesten szépen sétálj be a belvárosba, de ne a főúton sétálj hanem a 7-8 ker "szívében"... csodálatos hely. színes kultúrával, fergeteges jókedvvel, késelésekkel, rablással, gettóval. tudom, oda jártam suliba 4 évig blahára, és 6 éve edzésre. gyönyörű és biztonságos környék. én se értem...

nomeg mivel ugye szorgos dolgos nép nem is értem miért lázadunk hogy az én adómból élősködnek, generációk nőnek fel hogy azt se tudják hogy mi az a munka... vannak kivételek, nah ők vannak kevesebben...

2011. aug. 8. 12:55
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2011. aug. 8. 12:58
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo! Kepzeld ismerosom az egyik nap is segitett egy nagyon szimpatikus ciganynak elrakni a peniszet a buszon mert egyedul nem volt ra kepes! Orditozott utana meg ki se birt egyenesedni a fajdalomtol de van ilyen ;P
2011. aug. 8. 13:03
 18/33 anonim ***** válasza:
69%

Csak hülyeségből írta a kérdező a kérdést.

Valaki említette, hogy a "cigánylányok nagyon szépek"...hát valami gyönyörűek XDDDDDDDDDD(undorítóak amúgy:D)

2011. aug. 8. 13:03
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Csodássá teszik az országot azzal, hogy lopnak, nem dolgoznak, segélyt kapnak a MI adónkból? Hogy nem lehet tőlük nyugodtan egyedül közlekedni. Nem egyszer felajánlottak nekem szexuális dolgokat a villamoson, buszon. Magyar ember mikor csinál ilyet??????
2011. aug. 8. 13:10
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"miközben ők minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az ország egy sokkal csodásabb hely legyen?"

Neked mi bajod van? Ma van a fordított nap?

2011. aug. 8. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!