Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez mekkora sza. R már vagy...

Ez mekkora sza. R már vagy csak én látom annak?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon unatkoztunk tegnap és kimentünk a játszótérre . És két hinta van és normálisan hintáztunk meg minden .Erre jött egy nő meg a dagadt gyerek akit látásból ismerek és tudom hogy a gyerek most lesz 3-dikos és az anyja meg beszólt nekünk :O hogy jöjjünk már le és hogy képzeljük mi ezt mert hogy ez már nem nekünk való és le fogjuk szakítani . Oszt hát én ezerszer vékonyabb vagyok mint a kölyke meg a barátnőm is és még mi fogjuk leszakítani . A hinta szempontjából sokkal jobb ha mi vagyunk rajta ! Egyébként is az a láncos vas hinta volt . Szerintem a mai világban már nem kort hanem súlyt kéne ráírni !!!! Bocs hogy felfújom a dolgot de szerintem igazam van szerintetek ?? 15L
2011. aug. 7. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért ki van írva a játszótérre, hogy csak 5 éves korig használható?

Az, ha pedig valakinek a gyereke olyan gyáva, hogy nem meri megkérdezni, hogy átadják-e neki,nem a kérdező hibája. Én simán elkértem kiskoromban és ide is adták, ha kihintázták magukat.

Az anyának viszont nem ezzel volt baja, hanem a testtömegükkel.

2011. aug. 7. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:

A mi környékünkön ki van téve a korhatár. És nem 15-20 éves korig szól...

Amúgy a kérdező stílusát elnézve, nem csodálom, hogy beszóltak neki.

Kicsit fogd vissza magad.

2011. aug. 7. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát felénk nincs.

Feltételezik, hogy a homokozóba nem mennek bele a 15 évesek. A hinta pedig ha annyira kicsiknek lenne készítve, akkor bele sem férnének. A tipikus gyerekhintákba már egy 15 éves gyerek bőven nem fér bele.

2011. aug. 7. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Gondulom megmontátok nekille, hogy nem szakitsuk le. Meg nehogymá pofázzon, a hinta avvaló a tizenötévesnekis.

Az egy dolog, hogy szerettek hintázni, ha van üres, nincs is ezzel gond, de illik átadni a kisebb gyereknek. Ahogy a buszon illik átadni a helyet az idősebbnek. Ahol még nevelik is a gyereket, ott erre is megtanítják. Tudom, egyre ritkább az ilyen család. :)

2011. aug. 7. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Biztos menstruált az anyuka.
2011. aug. 8. 01:35
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Most komolyan, a hinta miért lenne korhoz kötve? Meg alapból a játszótér? Mi is szoktunk odamenni néha, ha kicsik jönnek, lelépünk, ennyi. Még értékelhetné, hogy nem ittatok energiaitalt vagy cigiztetek, előbbit mi szoktunk, de még soha senki nem szólt be nekünk. Én visszaszóltam volna, hogy úgy gondolom, szerintem mi vagyunk a könnyebbek.De ha hajlandó udvariasan megkérni, akkor biztos, hogy elmentetek volna, nem? 14/L
2011. aug. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!