Ez mekkora sza. R már vagy csak én látom annak?
Miért ki van írva a játszótérre, hogy csak 5 éves korig használható?
Az, ha pedig valakinek a gyereke olyan gyáva, hogy nem meri megkérdezni, hogy átadják-e neki,nem a kérdező hibája. Én simán elkértem kiskoromban és ide is adták, ha kihintázták magukat.
Az anyának viszont nem ezzel volt baja, hanem a testtömegükkel.
A mi környékünkön ki van téve a korhatár. És nem 15-20 éves korig szól...
Amúgy a kérdező stílusát elnézve, nem csodálom, hogy beszóltak neki.
Kicsit fogd vissza magad.
Hát felénk nincs.
Feltételezik, hogy a homokozóba nem mennek bele a 15 évesek. A hinta pedig ha annyira kicsiknek lenne készítve, akkor bele sem férnének. A tipikus gyerekhintákba már egy 15 éves gyerek bőven nem fér bele.
Gondulom megmontátok nekille, hogy nem szakitsuk le. Meg nehogymá pofázzon, a hinta avvaló a tizenötévesnekis.
Az egy dolog, hogy szerettek hintázni, ha van üres, nincs is ezzel gond, de illik átadni a kisebb gyereknek. Ahogy a buszon illik átadni a helyet az idősebbnek. Ahol még nevelik is a gyereket, ott erre is megtanítják. Tudom, egyre ritkább az ilyen család. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!