Ez mekkora sza. R már vagy csak én látom annak?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon unatkoztunk tegnap és kimentünk a játszótérre . És két hinta van és normálisan hintáztunk meg minden .Erre jött egy nő meg a dagadt gyerek akit látásból ismerek és tudom hogy a gyerek most lesz 3-dikos és az anyja meg beszólt nekünk :O hogy jöjjünk már le és hogy képzeljük mi ezt mert hogy ez már nem nekünk való és le fogjuk szakítani . Oszt hát én ezerszer vékonyabb vagyok mint a kölyke meg a barátnőm is és még mi fogjuk leszakítani . A hinta szempontjából sokkal jobb ha mi vagyunk rajta ! Egyébként is az a láncos vas hinta volt . Szerintem a mai világban már nem kort hanem súlyt kéne ráírni !!!! Bocs hogy felfújom a dolgot de szerintem igazam van szerintetek ?? 15L2011. aug. 7. 21:34
1/16 anonim válasza:
22 éves vagyok és még mindig szeretek hintázni, felénk felnőtt hinta is van.
Szerintem csak simán unatkozott aki beszólt nektek.
2/16 anonim válasza:
ezért kell rágozni :D
1 jó nyálas rágót belekell maszirozni a hajába és akkor lesz miért sirnia :D
3/16 A kérdező kommentje:
De nem is az hanem a kölyke sokkal súlyosabb volt mint mi ! És még minket teremt le hogy leszakítsuk a hintát :O !
2011. aug. 7. 21:39
4/16 anonim válasza:
ne is bosszankodj rajta,annyit nem ér meg.A nő kicsit eltulozta mert a hinta tényleg nincs korhoz kötve,ugyhogy gondolj arra,hogy okosabb enged,szamár szenved:)
5/16 anonim válasza:
Egyrészt igazad van, nem miattatok fog leszakadni, másrészt én is utálom, ha kamaszok foglalják el a játszótéri játékokat, a kicsik meg nem mernek odamenni.
6/16 anonim válasza:
A játszótér és a hinta nem az ő tulajdona hanem mindenkié. Semmi joga ilyeneket mondogatni!
7/16 anonim válasza:
15éves vagy!
Nem csoda, ha valakit zavar, hogy elfoglaljátok a játékokat a kicsik elől.
A hinta szempontjából sokkal jobb, ha meghagyjátok a játszóteret azoknak, akiknek szánták. És az nem ti vagytok...
És még te vagy felháborodva??
8/16 anonim válasza:
Keveset szopott a nő és ideges volt
9/16 anonim válasza:
> De nem is az hanem a kölyke sokkal súlyosabb volt mint mi !
Ezt remélem meg is mondtad neki!
10/16 anonim válasza:
ú basszus :D tuti visszaszóltam volna... te visszaszóltál?
egyébként én nemcsak hintázni szoktam még, de mászókázni is :$ :D pedig nemsoká 20 éves leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!