Kaksi után ki szoktátok mosni a feneketeket vagy csak kitörlitek?
Sok álszent! Nekem ne mondjátok,hogyha reggel munkába menés előtt rátok jön a cifra,akkor lekésitek a buszt mert mindig megmossátok az alfeleteket!! Amúgy értem már,kinek van kitalálva a 72 órás izzadásgátló:aki inkább nedves papírral törölgeti magát,mert lusta beleülni egy kád vízbe esténként. A lényeg,hogy ne legyen büdös....:D
A kompresszoros vízágyúson meg szétkacagtam magam:D
Ja,amúgy én RENDESEN kitörlöm,majd esténként veszem a fáradságot lefürödni.Mondjuk ez a széklet mennyiségétől és minőségétől is függ.
„A kompresszoros vízágyúson meg szétkacagtam magam:D”
Kärcher irrigátor.
Itthon általában megmosom.
Kb 1 perc plusz időt jelent, vagy még annyit se. Nem emiatt késem le a buszt.
A munkahelyemen a mosdóban csak sima hagyományos száraz wc-papír van. Így azt vagyok kénytelen használni. Nincs se bidé, se zuhany. A kollégák előtt a kezemben egy csomag nedves wc-papírral végigvonulni a mosdóig pedig elég kellemetlen lenne.
"Mme. CoCo nevű felhasználó válasza:
Sok álszent! Nekem ne mondjátok,hogyha reggel munkába menés előtt rátok jön a cifra,akkor lekésitek a buszt mert mindig megmossátok az alfeleteket!! "
Pedig így van, el nem tudnék menni úgy dolgozni, hogy nem mosakszom. Irodában dolgozom, meghalnék attól az érzéstől, hogy bűzlök!Az első nálam, amint felkelek az a wc, aztán a mosakodás. Lehet, hogy téged a cifra kap el, de nekem rendes a székletem, ja és ha a cifra kapna el, akkor meg pláne megmosakodnék! Nagyon igénytelen lehetsz! Pfúúúúj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!