Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme? Hogy...

Szerintetek van értelme? Hogy találják meg azok, akiket érdekel?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt kitaláltam, hogy csinálok egy blogot, ami elsősorban lányoknak és nőknek szól. Tudom, hogy rengeteg honlap foglalkozik egészséggel, szépséggel, receptekkel, azonban azt gondolom, hogy igenis van igény egy olyan oldalra, ami figyelembe veszi az emberek igényét és az anyagiakat is! Hiszen kevesen tudják megvenni a pl. méregdrága (és talán még egészségtelen) kenceficéket. Úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát és létrehozok egy blogot. Még gyerekcipőben jár, de szeretném, ha kialakulna egy kis közösség és sokan hozzászólnának, ötletelnének, beszélgetnének. A kérdésem az, hogy hol lehetne hirdetni, hogy eljusson a célközönséghez?
2011. aug. 6. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Például létrehozol itt egy olyan felhasználónevet, ami tartalmazza a blogod webcímét. Így a hozzászólásaidat látva sokan megnézik, hogy mi a neved mögötti tartalom.

"napietus.blog.hu" nevű itteni user pont ezt csinálja.

2011. aug. 6. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Keress olyan oldalakat, ahol hirdetni lehet a sajátod. Sok ilyen van.
2011. aug. 6. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
még az előző vagyok, ha belinkelnéd ide, én szívesen megnézném :)
2011. aug. 6. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lennél kedves belinkelni,én is megnézném.:)
2011. aug. 6. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha a blogom címe lenne a nevem? Hmm... ez érdekesen hangzik, de nem etikátlan?

Örülök,ha megnézitek, bár még tényleg gyerekcipőben jár, tegnapelőtt kezdtem el :)

[link]

2011. aug. 6. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!