Mit mondjak neki? Egyik barátnőmnek (17) lassan egy éve van állandó diákmunkája, ahol elég sokat dolgozik, főleg nyári szünetben.
Meg fogja tanulni a leckét a barátnőd, ne aggódj.
Az biztos, hogy baj van a fejével, hogy belement ebbe a "kapcsolatba". A pasi meg egy féreg a feleségével és a gyerekével szemben is.
21/L
Ez a válasz 62%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 02:24
bocs, de a családot szétrombolninál úgy kiakadtam, hogy most csak eddig a mondatig olvastam:
egy családot egy ember Nem tud szétrombolni..azt tudod mi rombolja szét?
ha anyuka szarik bele hogy néz ki mert már van gyerek, mit kell már tetszeni a párjának, + még szekszet se akar, mert elhidegültek..és emiatt apuka máshol keresi a boldogságot..
pl ez tud szétrombolni egy családot, de egy 17 éves kiscsaj Egyedül biztosnem..
egy kapcsolat szétszakításához 2 ember kell...mindig kettő..és nem a szerető az egyik, hanem a résztvevő felek
(najó kivétel mikor valamelyik fél a farkával gondolkodik...de az se a szerető hibája...márbocs)
21/L
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:31
Miért te úgy gondolod, hogy ez a lány teljesen ártatlan a dologban? Ezt ugye nem mondod komolyan? Nehogy már még a feleséget hibáztasd! Honnan tudod, hogy elhanyagolja magát a feleség? Van egy rossz hírem a legszebb nőket is megcsalhatják! Szóval ez nem indok!
Képzeld én is voltam 17 éves, és nálam is bepróbálkoztak ilyen pasik. Azt hitték pár szép szótól majd leesik rólam a bugyi. Erre én tudod mit csináltam? Elküldtem őket melegebb éghajlatra, mert az egy dolog, hogy a férfi félrekefél, dehogy én nem asszisztálok a szemétségéhez az biztos! A fiatalság nem mentség a szemétségre, már pedig ez az!
Ui: "Bocs", de nagyon bántja a szememet, hogy 21 éves felnőtt nő létedre nem tudod helyesen leírni a "szex" szót! Ugyanis az szeX, és NEM szeKSZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!