Húsvét közeledtével van egy-két problémám. Nincsenek olyan lány ismerőseim akikhez be tudnék köszönni és jót beszélgetni vagy éppen locsolkodni. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Most hogy itt a húsvét én terveztem a nagy találkozásokat meg hogy megyek ide meg oda locsolkodni, de a kevés ismerősöm is lemondta mert hogy ők mennek el kirándulni vagy egyéb elfoglaltságuk van én nekem pedig nincsenek olyan lány ismerőseim akikhez be tudnék köszönni és jót beszélgetni vagy éppen locsolkodni, na meg így egyedül nem is éppen a legjobban jön ki a helyzet hogy ott egy szál magamban állok a csaj ősei nem is ismernek és leszarnak és nem is biztos hogy számítottak rám. 14/f vagyok és kellene valami segítség vagy tanács hogy mit tehetek hogy mégse teljen el rosszul ez a pár nap szünet2009. ápr. 9. 19:10
1/3 anonim válasza:
hát vágj neki aztán csöngess be mindenfelé :D és mosolyogj hozzá esetleg hívd haverjaid h menjenek veled
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat jót nevettem :D
csak van eg pár gond :\ ismerősök mondom húsvétkor mennek nagynénihez meg iesmi
PS2 nincs házipálesz szintén nincs városi vok meg 14 leszek kedden :D
2009. ápr. 9. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!