Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy lány elkedte az orromat...

Egy lány elkedte az orromat kommentárolni egy közösségi oldalon hogy milyen nagy de nem is ismerem! De hát ilyenek születtem nem tehetek róla hogy picit nagyobb! Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 11:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem is nagy az orrod!

Az a csaj szerintem még nem látott igazán! nagy orrot.

Az enyém amúgy olyan, hogy néha kicsinek látszódik aztán meg egy kicsit nagyobbnak meg olyan fura a formája. De rájöttem, hogy talán a fényviszony miatt. De már elfogadtam úgy ahogy van.

Amúgy szerintem vagy irigykedik, vagy csak simán a rosszindulat vezérli, mert ebből tud 'megélni', ha másokat cikiz.

2011. aug. 5. 12:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát az könnyen meg lehet!Jó hogy még azt nem írta rám hogy csúnya vagyok....Habár nem is tartom magam valami szépnek.De ez már más dolog ez önbizalom hiány...:(
2011. aug. 5. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!