Van legjobb barátnőtök?
Nekem nincs most. Illetve van is, meg nincs is, kb olyan a szitu, mint nálad kérdező. Nekem is nagyon hiányzik. Mert volt olyan időszak, mikor sülve-főve együtt voltunk, és miután az ember megtapasztalja, hogy milyen is egy ilyen "legjobb barátnő-s" kapcsolat, nagyon nehéz visszaszokni a normális kerékvágásba...
És hát egy legjobb bartnőt nem helyettesíthet senki, mert csak egy olyan barátnője van szerintem mindenkinek, akivel 99 %-os a hasonlóság. :-/
Nem volt sosem és most sincs, akinek tényleg elmondhatok mindent.
17/L
Talán van. 12 éves korunktól kezdve azok vagyunk. Abszolút mindent elmondhatok neki,kiáll mellettem, vele tudok a legjobbakat nevetni. (szinte, amilyen csak a mesében van) Még sem jó valami. Egyszerűen ő sosem keres. Nincs helyettem senki más (mintha megcsalna:P), csak nagyon otthonülős típus. Közös nyaralást ajánlottam, béna indokkal lemondta. Egyáltalán nem kapható a spontán programokra. Egy ideig nagyon fájt, elég komor időszakomban ő volt az egyetlen ember, akiért érdemes volt felkelnem, azért nagyon ragaszkodtam hozzá. Mondtam is neki, hogy ez zavar engem, és mindig megígérte, hogy változni fog, ami persze nem következett be. Ez odáig jutott, hogy már én sem nagyon keresem. Közös baráti társaságban találkozunk már csak. Msn-en, sms-ben beszélünk, de vhogy már feladtam. Azt hiszem sosem fogok még egy ilyen igaz barátot találni, mint ő (volt?). Sosem voltam az, aki jól érezte volna magát a felszínes barátságokban, ahol jól elshoppingolnak együtt, meg elpartyznak, de komoly dologban nem számíthatnak egymásra.
Csak azt tudom mondani, hogy akinek van, az nagyon becsülje meg! Én is próbálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!