Cigány problémák! Mit lehet ellenük tenni?
Figyelt kérdés
A téstvírek az utóbbi egy évben 5x törtek be a házamhoz!Nem ott lakom,hanem a szüleimnél pár utcával odébb.Ami mozdítható azt viszik,egyszer épp ott voltam azt bemászott egy...de ő csak "eltévedt". Medvecsapda kihelyezése vagy áram vezetése kilincsbe v vhova törvénybe ütközik?A házat zárva tartom de bemásznak...:( a határon túlról írok,szerbiából itt gyakoriak az ilyen esetek,az öregeket csak úgy kizsebelik,fényes nappal betörnek...2011. aug. 3. 21:42
11/14 anonim válasza:
Ez durva! Én kitoloncolnám az országból azt, amelyik ilyent csinál. Csak ugye máshol sem tűrik meg őket.
12/14 anonim válasza:
ha kertes házad van, akkor probléma megoldva. persze nem árt ha mélyre ásod, és közben nem bámul a szomszéd. egyébként meg nem könnyű álcázni, ha liftből egy 70kilós fekete zsákot cipeltek a csomagtartóba...
13/14 anonim válasza:
Én is szerbiai vagyok, és itt istörvényb ütközik áramot vezetni a kerítésbe... Amúgy itt a környéken csak 1 cigánycsalád él, igeaz több mint 20-an vannak, de legalább nem törnek be sehova...
14/14 anonim válasza:
"Én is szerbiai vagyok, és itt istörvényb ütközik áramot vezetni a kerítésbe... Amúgy itt a környéken csak 1 cigánycsalád él, igeaz több mint 20-an vannak, de legalább nem törnek be sehova..."
Nem olvastad el figyelmesen az esetet, a férfi nem a kerítésbe vezetett áramot, hanem a kerítésen belül (!) 3-10 méterre(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!