Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen hely a Feneketlen Tó...

Milyen hely a Feneketlen Tó környéke? Ti költöznétek oda?

Figyelt kérdés
Néztünk egy nagyon jó lakást a Villányi úton, a Feneketlen tóhoz közel. Kíváncsi lennék viszont, hogy biztonságos, csendes-e a környék. Annak tűnt, de hátha van valaki, aki jobban ismeri, mint én. :)
2011. aug. 3. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztonságos, szép környék, közel van a Belvároshoz, nekem csak a villamos hangját kellett hajnalban megszokni:)
2011. aug. 3. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokat járok arra, bár nem ott lakom. Éjszaka is jópárszor elmentem már ott. Abszolút biztonságosnak és csendesnek tűnik. És egyébként is nagyon szívesen laknék ott, jó a közlekedés, meg szép környék. Hát igen, a villamosnak, meg esetleg az ott elhaladó buszoknak biztos elég jó hangja van, de mindent meg lehet szokni.
2011. aug. 4. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, már költözünk is. :)
2011. aug. 4. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!