Csak én örülök annak, hogy Agusztusban nincs 30-35-40 fok meleg?
Mindenki siránkzoik, hogy sz*r az idő, meg nincs meleg, meg minden.
Én meg örülök, mert elég volt nekem az a 1-2 hét amikor nem tudtam éjjel aludni a nagy melegtől.
Csak én örülök annak, hogy nem izzadok mint a ló, és nem kapok hőgutát kint a napon amikor dolgozok?
Csak te. Én egész évben fázom. Huszonöt fok alatt már nem érzem jól magam, persze emberfüggő, de nyáron legyen meleg!
Én sosem siránkozom, ha negyven fok van, nem szorulok rá, hogy vizet osztogassanak nekem a városban, mert van annyi sütnivalóm, hogy nem indulok el víz nélkül. Persze, én is jobb szeretek kánikulában a strandon lenni, mint füvet nyírni vagy hivatalos ügyeket intézni a városban, de akkor is elviselhetőbb, mint a tél, amikor nem tudsz menni sehova, mert hideg van. Nem mehetsz el éjjel, este sétálni, nem heveredhetsz le a fűbe, nem tudsz biciklizni, úszni természetes vizekben, beázik a cipőd, lefagy a kezed, a lábad, úgy fel kell öltöznöd, hogy mozdulni sem tudsz, elmész vásárolni, és elkapsz valami nyavaját, nem hallod az előadást az iskolában, mert mindenki köhög. Kösz, én ebből nem kérek. És még nem is említettem, mennyire utálom azt, amikor állandóan életben kell tartani a tüzet, egyáltalán be kell gyújtani, tiszta kosz leszek, meg hamu, meg korom, ki kell kaparni az előző napi hamut, fát kell vágni, reggel hideg van a lakásban, ha hazaérek, hideg van a lakásban, nincsenek gyümölcsök, mert nem fogok többszáz forintért málnát venni a Tescóban, állandóan fáj a talpam a cipőviseléstől és abban ácsorgástól.
Hát mennyivel jobb rövidnadrágot vagy szoknyát viselni, hozzá rövidujjú pólót meg szandált. Barackot enni meg dinnyét, hideg sört vagy szörbetet inni hozzá, sátorozni, éjjel a tóban megfürödni ala nature, biciklivel bejárni a környéket.
Ja, és ha azt hozzátok fel, hogy a munka a tűző napon. Inkább a tűző napon, mint, hogy megfagyjak.
Éjjeli meleg ellen meg van védekezés. Aludj meztelenül! Nálunk bevált.
Eddig dolgoztam, most hogy szabadságra megyek jön a rossz idő:S
Nem tudtam elmenni nyaralni se:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!