Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki ha nem vagyok fent...

Ciki ha nem vagyok fent facebookon?

Figyelt kérdés
Valamiért engem nagyon,de nagyon nem érdekel,de ma rá megyek,mert mindenki,még nagymamám is evvel nyaggat,hogy menjek rá.De az nem ciki,hogy még csak most megyek rá?meg mindenki szokott ki irni valamit üzifalra,én pedig nem vagyok az a tipus aki szeret irogatni.Az nem lesz gáz,ha csak lájkolgatok képeket,és nem irogatok mindig valamit ki? 15/L
2011. aug. 1. 19:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok fent. Csak iwiwen vagyok, hogy tudjam tesómmal tartani a kapcsolatot. Ha bajom van vagy kell valaki akkor felhívom és megbeszélem vele vagy msn. Ne az izgasson, hogy ciki vagy nem ciki hanem, hogy te mit akarsz.

17/L

2011. aug. 1. 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Én csak azért regisztráltam mert így tudom a kapcsolatot tartani a legtöbb ismerősömmel. Én el vagyok a facebookon bár olyan függő nem vagyok hogy utcán telefonról is azt nyomjam, vagy wc-zés közben. De egyáltalán nem ciki hogy nem vagy fent, ha nem akarsz akkor ne regisztrálj, ennyi.
2011. aug. 1. 19:44
 13/24 anonim ***** válasza:

Ha normális ismerőseid vannak, nem fognak beszólogatni a képeidhez. De visszaélés esetén bármilyen hozzászólást ki lehet törölni. Igaz ezzel a lehetőséggel éppúgy vissza lehet élni. Például egyik ismerősöm volt olyan bunkó, hogy kitörölte az egyik teljesen normális hozzászólásomat, csak mert nem akarta ott látni... Tehát sajna nem csak pozitív élményt nyújt egy ilyen oldal, hanem arra is lehetőséget ad, hogy kiábrándulj azokból az ismerősökből, akikek jó arcnak hittél :(

De egyébként magánügyed, hogy regisztrálsz-e, persze ha azt szeretnéd, hogy az ismerőseid(vagy akiknek mondjuk tetszel :) ) könnyen megtaláljanak, akkor érdemes regisztrálnod. Egyébként van egy újabb oldal is, amin még elég kevesen vannak így előnnyel indulhatsz(Google Plus-ról beszélek). Ha gondolod tudok meghívót küldeni.

F/18

2011. aug. 1. 19:46
 14/24 A kérdező kommentje:
eldöntöttem regisztrálok.Már képeket válogatom :P :D oké küldhetsz meghivót :D
2011. aug. 1. 19:50
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
Most a Google+ terjed el, és már gáz Facebookon lenni! Ezért törli mindenki magát.
2011. aug. 1. 20:14
 16/24 anonim válasza:
Mi az a Google+?
2011. aug. 1. 20:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem nem ciki,végülis miért lenne az? mindenkinek a magánügye, hogy milyen közösségi oldalakra regisztrál, én például nem vagyok fennt,mert egyszerűen nem érdekel,pedig nyaggattak vele eleget, de én nem élném ott az életem(de ezzel most nem azt mondom,hogy aki regisztrálva van, azok közül mindenki ott éli), nem köt le,bővebb infókat nem adnék meg magamról,iwiw-en voltam 2 évig, de meguntam, hogy állandóan jöttek a hülye körlevelek,meg bejelöltek full ismeretlenek, csak azért hogy nekik több ismerősük legyen,2 év után onnan töröltem magam,így ha valaki akar tőlem valamit, akkor e-mailben,telefonon elér, a többit megbeszéljük személyesen:D:D

2011. aug. 1. 21:20
 18/24 anonim ***** válasza:

A Google+ egy közösségi portál ami speciel szerintem már most jobb, mint a Facebook. Amúgy ha kell valakinek meghívó, küldje el privátban az e-mailjét.

F/18

2011. aug. 1. 21:33
 19/24 A kérdező kommentje:

jééézus....felmentem facera és pasik rám szálltak

kellett ez nekem!

2011. aug. 1. 23:01
 20/24 anonim ***** válasza:

hülyeség volt így dönteni, kellett neked :)

szólni akartam de már késő

egyrészt azt tudnod kell a facebookról, hogy nem tudod törölni a regisztrációdat, és elég valószínű hogy az onnan "törölt" képek a szerverről nem törlődnek. az összes adatodat le lehet tölteni egy gombnyomással, valamint felhasználhatják saját céljaikra (jogilag nem, gyakorlatilag igen).

minek az fbi ha van facebook? az köztudott hogy az iwiwet az nbh szokta pásztázni. szerintem elég idegesítő lehet hogy idegenek turkálnak a magánéletedben, és az életed egy része archiválva lesz valami dúsgazdag szerverén.

2011. aug. 2. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!