Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez az alázás a nemek között?

Mi ez az alázás a nemek között?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt veszem észre. A nők szidják a férfiakat, a férfiak a nőket. De nem értem, hogy miért. Ezért is van az általánosítás. Csakmert valaki csalódik, attól még megy tovább az élet, és egy ember miatt nem kell egy egész nemet elítélni, hiszen ennek semmi értelme. A férfinek nőre, a nőnek férfire van szüksége, és ez így van rendjén. Nem ismerhetjük a világ összes lányát/nőjét-fiúját/férfiét. Majd ha ismerjük, és rájövünk, hogy teljesen egyforma mind, akkor általánosíthatunk. DE amíg nem ismerünk mindenkit, biztos akadnak bőven kivételek mindkét oldalon, csak meg kell egymást találnunk, ami bizony kemény dió, de nem szabad feladni. Igen, igen, fiatal vagyok még, de én is csalódtam már, de mégsem ítélek el egy egész nemet egy-két ember miatt. Ti hogy gondoljátok?

14/L

2011. júl. 30. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Kislány vagy még, nem értheted :)

„Férfi és nő hogyan is érthetnék meg egymást, amikor mind a kettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit.”

Karinthy mondotta vala

2011. júl. 30. 20:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kislány vagyok még (és nem is akarok hamar felnőni), csak egyszerűen ezt látom a világban :)
2011. júl. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!