Szerintetek érteném a Keresztapa c. filmet? 16/L Vagy nekem még korai, nem jönne át a lényeg?
Figyelt kérdés
Mivel sokszor hallom ezt a filmet, többség már alapfilmnek titulálja el, gondoltam letöltölm, és megnézem, de lehet nem érteném, és csak ülnék unalmasságomban a monitor előtt.2011. júl. 30. 15:27
11/15 anonim válasza:
Megnézted már a Sebhelyesarcút? :D
12/15 A kérdező kommentje:
még nem. elkeztem az elejét. úgy 30 perc, csak utána elkellet mennem, és most nem annál a gépnél vagyok
de megfogom (:
2011. júl. 30. 21:20
13/15 anonim válasza:
Ha nem bírod ki az egészet, akkor a végét, mindenképp nézd meg, azt jelenetet látni kell. :D
14/15 anonim válasza:
én most néztem meg a keresztapa 2. részét
és szerintem a világ egyik legjobb filmje!!!
meg is veszem a könyvet :DD
16/F
15/15 anonim válasza:
Ha érdekel a maffia és lekotne téged 3 órán át egy rész akkor nézd meg mert a kedvenc filmem persze ne csak akért mert a kedvencem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!