Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Én sok éve dolgozom együtt...

Én sok éve dolgozom együtt nőkkel és rosszak a tapasztalataim. Mi a véleményetek a női jellemről?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 11:05
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
A férfiakra kevésbé jellemző.
2011. júl. 30. 11:49
 22/28 anonim ***** válasza:
70%
Jajj hagyd már ezt a hímsoviniszta dumát... Nem jössz be a nöknek és ezért lenézed öket... Nagyon unalmas már ez a hozzáállás...
2011. júl. 30. 11:50
 23/28 anonim ***** válasza:
16%

Én teljesen értem hogy miről beszél a kérdező!!!

Én is dolgoztam több olyan munkahelyen ahol sok lány volt és én sem szerettem velük dolgozni,sőt

Imádom,tisztelem,becsülöm a nőket,de dolgozni utálok velük,mert nem kiegyensúlyozottak,mert állandóan figyelnek mindenkit.Nem vagyok paranoid :) de néha eléggé zavar hogy mindig figyelik minden mozdulatomat,minden gesztusomat,reakciómat,azt hogy épp miről meg kivel beszélek.Azt mondjuk nagyon viccesnek tartom amikor valamelyik háttal áll nekem és 50 méterre a szoba másik végében,én beszélgetek halkan valakivel,és a háttal álló csaj meg megfordul és beleszól a beszélgetésbe :))És ez egy kb félóránként előforduló napi szitu.

Szóval én ezért utálok velük dolgozni,mert figyelnek,hallgatóznak,labilisak,tízből 5höz aznap tuti hozzá sem lehet szólni stb.

Férfiakkal dolgozni sokkal jobb,mert mindenki a saját dolgával foglalkozik,nem hisztériáznak,ha valami konfliktushelyzet van az szemtől szembe azonnal meg lehet oldani ja és ami a legfontosabb egy férfiközösségbe egész nap jókedv van,mert mi férfiak állandóan ökörködünk.

2011. júl. 30. 13:43
 24/28 anonim ***** válasza:
11%

Elfelejtettem még mondani hogy nagyon sokan közülük törtetőek,erőszakosak és az előrejutás érdekében vagy csupán azért hogy a közösségben kedvező pocíziót töltsenek be,megtesznek mindent,szemrebbenés nélkül,gondolok itt ármánykodásra,viszályszításra,ami valójában undorító,gerinctelen dolog.De ez az ő fegyverük,ellened hangolni a közösséget és ez ellen nem is lehet semmit sem tenni,mármint védekezni,tehát a hátad mögött duruzsolással úgy áztat el hogy nem is tudsz róla...És ez ha úgy nézzük valójában jellemhiba és undorító.

Férfiaknál ez elképzelhetetlen.

2011. júl. 30. 13:50
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutóbbi hozzászólásokat, valóban így látom a helyzetet-és nem vagyok nőgyűlölő, de nagyon rossz együtt dolgozni nap mint nap.
2011. júl. 30. 19:11
 26/28 anonim ***** válasza:
87%

Tudod, veled csak az a baj, hogy általában eltérőek a tulajdonságok nőknél, míg a férfiaké teljesen mások. Ne akarj senkit se a saját képedre átváltoztatni, mert az már eleve hiba. Én úgy állok egy teljesen eltérő EMBERHEZ! , hogy ezt is meg kell ismerni az összes rossz tulajdonságával együtt, de azt mondom, hogy az ilyen ember is szerethető aki eddig csak a rossz tulajdonságát mutatta. Annak is van jó oldala. Lehet, hogy neked rosszabb velük együtt dolgozni, de az, hogy elítéled őket nem old meg semmit. Alapból elég nagy h.ülyeségnek tartom, hogy mindig ketté osztják a nemeket. Én inkább úgy vagyok vele, hogy emberekben! utálom a kétszínű, hazugokat.

Mindkét nemben vannak jók és rosszak. Hiszen emberből vagyunk, nem vagyunk tökéletesek. De amíg ezt nem bírod felfogni, addig üres szavak lesznek neked ettől.

Na most én jövök: nekem meg mindkét nemből vannak rossz tapasztalataim egyenlő arányban!:P Na ehhez mit szólsz?

Mindig összeakadok vagy egy olyan nővel, akivel nem bírjuk egymást, vagy egy olyan fiúval akivel szintén eltérőek vagyunk én alapból pozitívan állok hozzájuk de még sem tudok velük meg lenni hosszabb távon. Se nővel, se férfival. Mert különböző egyedek,személyiségek.

De nem megismerni akarnak, hogy még is milyen lehetek, hanem csak a rosszat jegyzik meg és az alapján ítélkeznek.

Ezért mondom azt, hogy ne a saját képedre alakítsd át , vagy azt nézd, hogy kivel vagy egyforma mert ez lehetetlen, ha különböző ember vesz körül inkább ismerd meg. Nem lehetetlen, hogy pozitív lesz a véleményed utána.

Meg már az is hibás, hogy úgy közelítesz a nőkhöz, hogy dugásra valóak semmi többre. Akkor ne csodálkozz, ha veled is úgy bánnak, mint egy kutyával! Tudod, azt kapom amit adok!...Ezt ne feledd.

2011. júl. 31. 12:07
 27/28 A kérdező kommentje:

Engedjetek meg még egy gondolatot: Lehet, hogy amiket leírtam csak erre, a jelenlegi munkahelyemre vonatkozik és nem akartam általánosítani eredetileg.

Voltam katona elég sokat, dolgoztam műszaki pályán és van összehasonlítási alapom.Egyébként azokat a nőket akik megállják a helyüket a munkában, a családban anyaként, nőként, beosztják a pénzt, tudom becsülni-szóval elkéozelhető, hogy a munkahelyemmel van a legfőbb baj.

2011. júl. 31. 12:21
 28/28 anonim ***** válasza:

Rossz nőket ismertél meg, nálunk nagyon jó a csapat hangulat.

Amúgy a férfiak is tudnak ám fúrni, hajaj, nekem is vannak munkatársaim.

2011. júl. 31. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!