Ezek szép nevek? Az én kedvenc neveim. Szerintetek milyenek? Ja és nem várok babát, nem azért kérdezem
az én kedvenc neveim. szerintetek milyenek?? ja és nem várok babát, nem azért kérdezem:)
1.Jessi (angolosan)
2.Lara (nem laura)
3. Emily -emília
4. emma
5. Adrienn
6. Fruzsina
7.Sarah
8. Katy
Az angol nevekből egyiket sem lehet magyarban így használni??? pl. nem dzsessika, hanem jessica.
hallottam olyanról, hogy lehet lekönyveztetni neveket, jó pénzért. ezeket így nem lehetne??
Nem mondta senki, hogy nem vagy az, és nem is szólt le senki azért, amiért ezek a nevek tetszenek. Vélemény lett elmondva, és ennyi. :)
( azt azért ,,szeretem", mikor negatív véleményt olvasván mindjárt hőzöngenek az emberek; pedig ilyen is van, tessék elhinni :) )
Én itthon sosem adnék külföldi nevet a gyerekemnek, pláne hogyha az apjának valami jó magyar neve van, mint Kovács, Takács, Tóth és egyebek. Pl. egy Tóth Sarahról, vagy egy Kovács Katytől (angolosan), esetleg Takács Jessicától a hideg rázna... illetve tényleg a kisebbség ugrik be rögtön.
Ellentétben pl ezek magyar megfelelőivel semmi bajom (kivétel Jessica), mondjuk a Sára kifejezetten tetszik. :)
Amúgysem tudnád megmagyarázni itthon az embereknek, hogy a te lányod nem Katy (Kati csak y-nal), hanem Kéti... :D
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet Jennifer, Fanny és hasonló nevek, ha lényegében ezek sincsenek "magyarosítva".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!