Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen jellemű és vérmérséklet...

Milyen jellemű és vérmérsékletű ember volt Sztin, és Hitler? Valamint, beszéltek-e valaha egymással személyesen?

Figyelt kérdés
Ezek nagyon érdekelnek, de nem találtam rá választ a neten..
2011. júl. 28. 03:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyan én nem a kérdező vagyok, de azt megtaláltam, ahol gyerekekkel játszik Adolf bácsi. A második, Megsemmisítő vereség c. rész legvégén van a 46. perc környékén. A kutyásat még nem találom.

http://www.youtube.com/watch?v=3LftF5GxOyA

Itt van még a Nat Geo oldala is, ahol vannak videók, képek és infók a sorozatról, ebből kiderül, miért titkosították, és honnan kerültek elő a felvételek.

[link]

2011. aug. 2. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:

köszönöm az infókat, nagyon érdekes más szemszögből is látni diktátorokat, talán ezért nem akarta az aktuálpolitika hogy ezeket levetítsék, mert valósak és nem mindent csupa szörnyűségnek és sikolynak állítanak be.

ez szerintem teljesen korrekt, elkezdem nézni az elejétől, érdekes. bár vannak fenntartásaim, de legalább tudni lehet hogy eredeti ritkaságfelvételekről van szó

ha végignézem talán a kutyásat is megtalálom

kérdező:

érdekességnek mondanám hogy a legtöbb ember forróvérűnek tartja a diktátorokat, mint amiket a fantáziafilmekben lát, de valójában sokkal ijesztőbb a helyzet, hitler érzelemdús beszédei nem az ő lelkiállapotát tükrözik, hanem a népet motiválják. a diktátorok általában észérvekkel emberéletekről döntenek úgy, mint mészáros a vágóhídon. hatalmuk lényege, hogy céljuk elérésében nem gátolja őket semmilyen etikai törvény.

2011. aug. 3. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Van "Sztálin magánélete" című könyv, bár nekem nincs meg, abból szerintem sokat megtudhatnál. :)
2011. aug. 18. 12:40
 14/16 anonim válasza:
#7 Hitler 170 cm volt.
2012. jan. 2. 20:08
 15/16 anonim válasza:
171! már elnézést
2014. jan. 3. 01:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hitler 175 cm magas volt.
2020. jún. 10. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!